Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Deprem Bekçiliği

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
461
83
Karadan 325 km uzaklıkta denizde olmuş bu deprem karaya olan etkisi 7.0 un altındadır muhtemelen Maraş depremiyle bir tutulamaz
Derinliğine baktın mı? Bu deprem sonrasında dünya ekseninde kayma yaşandı, dünya dönüşü hizi hızlandı. Sidik yarışına girmek için demiyorum öyle bir durum değil. Oluşan tsunamiyi de katmiyorum. Benim söylemek istediğim Şili gibi bir ülkede bile deprem konusunu ciddiye alıp ona göre inşaatlar ona göre önlemler alıyorlar. Çünkü Güney Amerika da deprem kuşağında yer alıyor

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,073
470
83
Yapacak bir şeyimiz yok ama korkudan stresten uyku tutmuyor...

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Derinliğine baktın mı? Bu deprem sonrasında dünya ekseninde kayma yaşandı, dünya dönüşü hizi hızlandı. Sidik yarışına girmek için demiyorum öyle bir durum değil. Oluşan tsunamiyi de katmiyorum. Benim söylemek istediğim Şili gibi bir ülkede bile deprem konusunu ciddiye alıp ona göre inşaatlar ona göre önlemler alıyorlar. Çünkü Güney Amerika da deprem kuşağında yer alıyor
Haklısın bizde tedbir yok

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Beyler deprem cantinizi hazırlayın şimdiden
KIRILMAZ KASK İLE MİNİMUM HASARLA KURTULABİLİRİZ HERKESDE OLSUN KASK KAFAYI KORUMAK İÇİN

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
Ölüm illaki kacinilmaz bi son arkadaslar bunun herkes farkinda. Ama sosyal medya da sık sık rasladigim, allah büyüktür azrailden kacilmaz gibi cehaletle kurulmus cumleler beni mahvediyor.
İstanbul da zaten arac bile park etmek bi hayli guc ve sokaklar cok dar, binalar eski insan illaki ister istemez korkuyor. Yikilip olmekten de degil o rezillikten kargaşadan ... Boyle durumlarda finansal özgürlüğü cok arıyor insan.
Paran olsa bassan gitsen ailecek uzaklasmak istiyor insan belli bi süre de olsa şu psikolojiyi yasamamak icin ama iste her şey imkanlar dahilinde.

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,672
590
113
6 Şubat depremini nurdağında görmüş biri olarak Allah bu ülkeyi bir daha öyle sıkıntıya düşürmesin

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113

İstanbul depreminde ölmek, sokakta kalmaktan iyi olabilir gibi... Zaten kurtulanlarda katil olur. Birileri dicek, Ekrem gerekeni yapmadı, öteki dicek 23 Nisan da açık giyinenler oldu deprem oldu. Öteki dicek akp 25 yıldır naptı, bi salak çıkıcak abd gemisi geçti fln filan derken... İllah katil oluncak şeyler olur... Ne gerek var m. bu kadar aptalla uğraşmaya... Yatın uyuyun.

Şu insanlara da yardım edicek birileri çıkmamış m.

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
191
43
Elektrik su doğalgaz her türlü altyapıyı üst yapıyı unut kanka depremden sonra yangınları kimse söndürmeye gelmeyecek 1 hafta sürmez enkazdaki cesetler kokmaya başlayacak havalar sıcak gidiyor. Temiz su gıda teminini de unut. Ayrıca gidebilecegin bir hastane de olmayacak olsa da yol olmayacak olsada sıra gelmeyecek.
Ben tüp yağ un su deposu aldım koydum terasa ölmez kalırsak bir ay götürsün sonrası Allah kerim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,808
21,865
113
Eve güvenmeyen adam uyumaz ben güveniyorum horul horul uyuyorum