Mail güncelleme ne kadar sürdüÖdeme falan yok kurallara göre oynadım şansıma bakiye 6000 oldu çekim verdim iptal edilip bakiye silindi tek seferde kullanım carcurt diyor boşa zaman kaybı yaptırdı
Kanka SMS geliyo ne maili yavMail güncelleme ne kadar sürdü
Çekim için maile kod gönderiyorlar mail adresi kendi adresleri sonra kimlik resmi isteyip güncelleme maili istiyorlar kankaKanka SMS geliyo ne maili yav
Yav kardeşim sms olarak geliyo gidipte Amerika numarası ile yaptıysan tabi mail der ama çekim için SMS geliyo numarayaÇekim için maile kod gönderiyorlar mail adresi kendi adresleri sonra kimlik resmi isteyip güncelleme maili istiyorlar kanka
Benim cahil kardeşim geçende aynı böyle site yaptım 3bin lira cekecekdim meğer numaraya SMS geliyomus mail guncelemiyolar diye parayı yedimÇekim için maile kod gönderiyorlar mail adresi kendi adresleri sonra kimlik resmi isteyip güncelleme maili istiyorlar kanka
DoğrudurBana sabah ödediler foto atabilirim isterseniz
Bi z3ki sensin dimi site kural değiştirmiş olamaz dimi. Cahil kardeşim zaten sms gelmese üye olamıyorsun ilk evrede çekim de şerefsizler maile atıyorBenim cahil kardeşim geçende aynı böyle site yaptım 3bin lira cekecekdim meğer numaraya SMS geliyomus mail guncelemiyolar diye parayı yedim
Bende çekim verdim işlemi iptal ediyorlar Canlı desteğe söylediğimde anında havale yöntemi ile tekrar deneyin diyor 3 kez çekim verdim bekliyorumçekim verdik de göndermez herhalde millete göndermiyormuş bakalım ne olacak
Ekli dosyayı görüntüle 786468
Kardeşim benim bak harbiden tansiyonum cikdi bı insan niye bukadar cahil olabilir diye eposta ya kod gidiyo diye gosteriyo ama numaraya SMS geliyoBi z3ki sensin dimi site kural değiştirmiş olamaz dimi. Cahil kardeşim zaten sms gelmese üye olamıyorsun ilk evrede çekim de şerefsizler maile atıyor
Ne kadar sürede ödedi tam 3 bucuk saattir 400 tl ödeme bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 786505
Spordan gittim kurallara uygun olarak iki saatte ödeme yapıldı bana, bakiye 3700dü kimlik mail bişey göndermeden talep oluşturdum geldi
Böyle 3000 yap 300 2000 yap bilmem ne. BU TÜR MAYMUN SİTELERE İTİBAR ETMEYİN ARTIK. KENDİNİZE SAYGINIZ OLSUN.Beyler işine yarayan çeker belki klasik 500 TL deneme bonusu şartlar ektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 786118