Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Deobet 500 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msty3450

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
115
44
28
Ödeme falan yok kurallara göre oynadım şansıma bakiye 6000 oldu çekim verdim iptal edilip bakiye silindi tek seferde kullanım carcurt diyor boşa zaman kaybı yaptırdı

Mustoxx1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
14
8
Çekim için maile kod gönderiyorlar mail adresi kendi adresleri sonra kimlik resmi isteyip güncelleme maili istiyorlar kanka
Benim cahil kardeşim geçende aynı böyle site yaptım 3bin lira cekecekdim meğer numaraya SMS geliyomus mail guncelemiyolar diye parayı yedim

Aybjk0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
489
83
Bana sabah ödediler foto atabilirim isterseniz

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,196
113
Benim cahil kardeşim geçende aynı böyle site yaptım 3bin lira cekecekdim meğer numaraya SMS geliyomus mail guncelemiyolar diye parayı yedim
Bi z3ki sensin dimi site kural değiştirmiş olamaz dimi. Cahil kardeşim zaten sms gelmese üye olamıyorsun ilk evrede çekim de şerefsizler maile atıyor

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,263
2,049
113
çekim verdik de göndermez herhalde millete göndermiyormuş bakalım ne olacak

23.png

Mustoxx1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
14
8
Bi z3ki sensin dimi site kural değiştirmiş olamaz dimi. Cahil kardeşim zaten sms gelmese üye olamıyorsun ilk evrede çekim de şerefsizler maile atıyor
Kardeşim benim bak harbiden tansiyonum cikdi bı insan niye bukadar cahil olabilir diye eposta ya kod gidiyo diye gosteriyo ama numaraya SMS geliyo

karakule20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
392
83
1000011959.jpg
Spordan gittim kurallara uygun olarak iki saatte ödeme yapıldı bana, bakiye 3700dü kimlik mail bişey göndermeden talep oluşturdum geldi

karakule20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
392
83
Ara sıra wifi bağlantınızı sıfırlayın arkadaşlar çok site ana parada dahil olmak üzere ip diye sıkıntı çıkarıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...