Olsun kirve kazandın ya önemli olan@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
Olsun kirve kazandın ya önemli olan@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
Çok güzel liste dostum buda son rol takibim olsun@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
Gelmiyor dost bu sefer hem donsuz hem milyonsuz kalırız bak hayalin sonuna bile 2 oran ekliyorsun sonra nasıl kazanak10 milyonu 2 orana basmak çok cazip gelmiyo mu dost
Yok la bende uzun zaman oldu rol parası almiyordum beni ayir sen puahaYuhhh yuhhh 5 li ceteee
Şuan kime atayım hesaplayamadimRolün başında kral o hoşgeldin, rolün sonunda etikete cevap yok. Andolsun hepinizi dograyacam😅
2010 Oklahoma City thunder kadrosu resmen@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
Kesene bereket@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
300 geldi varmi artıran puahaO kadar çıkmaz
Kalanı da bana atarsın kesene bereket@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
Bana öyle zevkli geliyo ki maçın başında son 90+1 Fenerbahçe pen6 kaçırıyorGelmiyor dost bu sefer hem donsuz hem milyonsuz kalırız bak hayalin sonuna bile 2 oran ekliyorsun sonra nasıl kazanak
Liste güzel dost tamam benceŞuan kime atayım hesaplayamadim![]()
Muhasebeyi bir bir terk ediyorlar 😂Liste güzel dost tamam bence
Neyse dost 300 u bi 2 adima tta 3 de geliyim senden alirim ben300 geldi varmi artıran puaha
Su akar yolunu bulur, demek ki daha zamanı varMuhasebeyi bir bir terk ediyorlar 😂
Şaka bi yana dost inanıyorumki sende öyle bi para olsa oynamazsın ben şahsen oynamam ciddi şekilde mal değilsem tabi o esnada ya ağır mal olmam lazım ciddenBana öyle zevkli geliyo ki maçın başında son 90+1 Fenerbahçe pen6 kaçırıyor
At bana sen ben yaparım puahaVarmı ortak kasa yapicak
Dusman kazandın 3 5 taneŞuan kime atayım hesaplayamadim![]()
2 milyon kazandığım da içimden sadece oynamak geliyo dubdost inanirmisinŞaka bi yana dost inanıyorumki sende öyle bi para olsa oynamazsın ben şahsen oynamam ciddi şekilde mal değilsem tabi o esnada ya ağır mal olmam lazım cidden