Azından bir kere hayırlı bişey çıksın ne dostKim bırakıyormuş kumarı kumar aşktır aşk kaybetmek bi sevgidir kumar herşeydir allah sonunda ölümü gösteirr bizlere inş
Çekip başka siteye atti bu 3. Tu3 adım değil miydi
Hahahahahah bir maxwin sabahıKim bırakıyormuş kumarı kumar aşktır aşk kaybetmek bi sevgidir kumar herşeydir allah sonunda ölümü gösteirr bizlere inş
Darısı bize inşallah sonumuz iyi değil yoksaİyi olmuş vallahi sevindim onun adina
Ayip@dennozim kanka ibanim sende yoktur çünkü hiç bana rol actirmadin şimdiye kadar, kısmet bugüne artık. Atıyorum ibanimi
Ağız danmı azından mı dost şimdi çıkmıyor orası ayrı dost son 2.5 ayda hayırlı bişe görmedikAzından bir kere hayırlı bişey çıksın ne dost
Şöyle bı 10 milyona bırakırım gibi ben yaDarısı bize inşallah sonumuz iyi değil yoksa
Yatak mi burası kardeşim
Nolmuş yani bir kerede ben sizi dolandırsam aşk olsunTamam muro bak komikti güldük şimdi napalım
Olsa herkes bırakır dostŞöyle bı 10 milyona bırakırım gibi ben ya
Ha çekim yaptı ya piabelladanÇekip başka siteye atti bu 3. Tu
500k ye kendimi imha ederim bir daha oynamayayim diyeŞöyle bı 10 milyona bırakırım gibi ben ya
Yapar mısın 😀Nolmuş yani bir kerede ben sizi dolandırsam aşk olsun
HeHa çekim yaptı ya piabelladan
+3@dennozim kanka ibanim sende yoktur çünkü hiç bana rol actirmadin şimdiye kadar, kısmet bugüne artık. Atıyorum ibanimi
Herkes batislarda suanda zengin olanlarda burda olmayanalar 2 gune geri geliceklerGuruba bak şampiyonlar ligi