- 18,128
- 5,452
- 113
Oha
Mk böyle işin ben
Ne sandin batacak bir gun herkes ygffRol açanların sayısı yukselmiyor artik rol takip eden kişi sayısı gün geçtikçe çoğalıyor isimiz zor artık puhhaa
Gece maçlarının bosver dost oynama bulten cacık zaten gecmis olsunÇok tuhaf top elinden çıkıyor yanmadan önce maçı izliyorum
Öle deme laa son adımda patladım bugün mk 🤣 🤣Cogu kisi ilk adkmdan patliyor artik
Cogu kisi dedim hrkes demedim yuzde 60 ilk adim gffÖle deme laa son adımda patladım bugün mk 🤣 🤣
Hic değilse umuttq vermiyorlar daha iyi son adımda lose daha çok uzer insaniCogu kisi ilk adkmdan patliyor artik
Ne oldu manitaya hediye de alamadın puahahÖle deme laa son adımda patladım bugün mk 🤣 🤣
Evet kod aliyoz slot 50 tur bos geciyor 0 odeme o da yormuyor artik dolandiricilik olmuş is ne guzel yorulmuyoz fftHic değilse umuttq vermiyorlar daha iyi son adımda lose daha çok uzer insani
Bence bozmustur almistir ya da baska yerden de kasasi vardj hvgNe oldu manitaya hediye de alamadın puahah
Slotun ben varya Allah aşkına slottan bahsetmeEvet kod aliyoz slot 50 tur bos geciyor 0 odeme o da yormuyor artik dolandiricilik olmuş is ne guzel yorulmuyoz fft
Hep oyle diyon diger gun yine oynuyonSlotun ben varya Allah aşkına slottan bahsetme
Neyi bozmuş onu anlamadimBence bozmustur almistir ya da baska yerden de kasasi vardj hvg
Kuponu gfffNeyi bozmuş onu anlamadim