- 29,469
- 21,520
- 113
Kesene bereket
Kesene bereket
Kesene bereket dost
Kesene bereket usta@Hyper28 sende kanka
Önemli değil kazanç oldu mutlu oldukDostllar Gönül isterdi ki herkesle paylasayim
Olsun başka bir evrende en güzel halimizle diyelimBiz yokuz ama önemli degil😀 Kesene bereket
Tşk ederim kardeşim kesene bereket şimdiden
Oda olacak bugün olmazsa başka zaman o şans fazlasıyla bizde gülecekOlsun başka bir evrende en güzel halimizle diyelim
Kazandığının yarısını dağıttın neredeyse dost sağol varolDostllar Gönül isterdi ki herkesle paylasayim
Kimin gardasi bana çekmiş 😂😂🥰Kazandığının yarısını dağıttın neredeyse dost sağol varol
Sende bana IBAN at babyOda olacak bugün olmazsa başka zaman o şans fazlasıyla bizde gülecek
Sivil hayatta bak kumarda sans gülmez reisOda olacak bugün olmazsa başka zaman o şans fazlasıyla bizde gülecek
Gulmesede olur knk. Şükür borç yok harç yok keyfine takılıyorum. En güzel hayat borsuz hayatSivil hayatta bak kumarda sans gülmez reis
Sizden önemli değil para varlığınız yeterKazandığının yarısını dağıttın neredeyse dost sağol varol
Eyw kardesSizden önemli değil para varlığınız yeter
Oğuzhan beyeİbanı kime atıyoruz
yolladım çok teşekkür ederim adaletli davrandığın için hep daim olsun inşallah kazancınOğuzhan beye![]()