- 40,143
- 20,820
- 113
Geliyor galiba
Tebrikler dostum dediğim gibi de oldu maçMaçımız Beyzbol maçı 22:10'da başlayacak 9 alt olarak oynandı eğer tam 9 run olup iade olursa tekrardan bir kupon yapıp kazanıp/kaybedene kadar devam edeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 811083
Emeğine anlatımına sağlıkTebrikler dostum dediğim gibi de oldu maç
Hadi iyi aksamlar bol kazanclarArkadaşla para çek ödenmesini bekle uzun bir zaman alacak o yüzden, Aşırı derece uykum geldi yarın uyandıktan sonra bu mesaja kadar olan herkesi yorum+beğeni yapanlar arasından 5 kişi seçip ödüllerini dağıtalım.
Hayırlı olsun dost iyi gecelerArkadaşla para çek ödenmesini bekle uzun bir zaman alacak o yüzden, Aşırı derece uykum geldi yarın uyandıktan sonra bu mesaja kadar olan herkesi yorum+beğeni yapanlar arasından 5 kişi seçip ödüllerini dağıtalım.
Hayırlı geceler uyku önemliArkadaşla para çek ödenmesini bekle uzun bir zaman alacak o yüzden, Aşırı derece uykum geldi yarın uyandıktan sonra bu mesaja kadar olan herkesi yorum+beğeni yapanlar arasından 5 kişi seçip ödüllerini dağıtalım.
Ödeme geldiğinde bro daha gelmedi. Bir kahvaltı filanda yapayım max öğleden önce açıklarımListe belirlendi mi
Tebrikler kazancin icin dostÖdeme geldiğinde bro daha gelmedi. Bir kahvaltı filanda yapayım max öğleden önce açıklarım
Ok afiyet olsunÖdeme geldiğinde bro daha gelmedi. Bir kahvaltı filanda yapayım max öğleden önce açıklarım
Kardeşim sürekli takip etmiştim biraz ayıp olmadı mıÇekilişi yaptım yorum yapan arkadaşlar arasından, arkadaşlar öğlene kadar 12:00 kazanan arkadaşlar papara hesap numarasını özelden iletsinler aksi takdirde yedek talihli alır süre zarfına kadar dönüş yapmazsanız herkes ilettikden sonra toplu göndereceğim.
Kazananlar
1.Kashima
2.Fatalblowx
3.cuqqam34567
4.agasar
5.Seawar
Yedek Kazananlar
1.Marley15
2.masoud26
3.fearjr1992
4.cenk55
5.Orwell58
Katılanlar
1.Marley15
2.masoud26
3.NashNash
4.fearjr1992
5.cenk55
6.Orwell58
7.Azad6363
8.Kashima
9.onkooo411
10.parsens
11.lamineyamal
12.Zillax
13.VenceremosBA
14.Fatalblowx
15.cuqqam34567
16.@Orhanhisar70
17.agasar
18.Seawar
19.snorkelx13
Çekiliş linki: https://analiz.r10.net/cekilis-araci/aYa8x7tn1752299088
kardeş takip ettiğinin farkındayım lakin çekiliş yapıldığı için takipin bir anlamı olmuyor. Lakin yaptıgın bir şeyi gelip surata vurarak söylersen sana güzellik yapacak adam'Da yapmaz.Kardeşim sürekli takip etmiştim biraz ayıp olmadı mı
Bol kazancın olsunkardeş takip ettiğinin farkındayım lakin çekiliş yapıldığı için takipin bir anlamı olmuyor. Lakin yaptıgın bir şeyi gelip surata vurarak söylersen sana güzellik yapacak adam'Da yapmaz.