Gerek yok tertiplere söyle ağda yaparlar sanaVücut kılı alma makinesi götürebiliyoz mu
Gerek yok tertiplere söyle ağda yaparlar sanaVücut kılı alma makinesi götürebiliyoz mu
İskenderuna mi giriş yaptın cumartesi dostumBen cumartesi giriş yaptım. Aradılar telefon üstümdeydi evraklara akıllı telefon var yazdılar bana geri verdiler. Anfi falanda gezmemiştim. 1.tabur 2.bölükte yata yata ustaya gittim.
Diyelim bunu yaptık yine de yakalandık girerken ilk günden soruşturma yermiyiz nasıl oluyo oKanka bir tane hacı şakir şampuan alıyorsun kapağını çıkarıp ağzının bir kenarını hafiften aşağı doğru belli olmayacak şekilde yarıyorsun sonra telefonu güzelce iki üç kat kağıda sonra poşete sarıp güzelce bantlıyorsub ve son olarak şampuanın içine atıyorsun. Sonra şampuanın sağını solunu sil akmayacak dikkat çekmeyecek şekilde bantla sok geç. Hayırlı olsun artık askerde bir android telefonun var.
8 ay önce askerden geldim. O zaman cumartesi girdim sadece iğneyi içeri almadılar.İskenderuna mi giriş yaptın cumartesi dostum
Bende cumartesi giriş yapicamda. Bakalım hayırlısı8 ay önce askerden geldim. O zaman cumartesi girdim sadece iğneyi içeri almadılar.
Kafana fazla takma telefon falan zaten ustada rahat alacaksın telefonunu. Denizcilik rahattır sadece kundura ve zabıta kıyafetlerini sevmedim. Otobüs şöförü gibi geziyorduk.Bende cumartesi giriş yapicamda. Bakalım hayırlısı
Yok ilk günden bişey yapmazlar bana bişey yapmadılar daha doğrusu ama sen yinede dikkatli ol usta birliğinde telefonunu kullanırsın 20 gün sabret artık acemideDiyelim bunu yaptık yine de yakalandık girerken ilk günden soruşturma yermiyiz nasıl oluyo o
Yemin etmeden asker olmuyorsun birşey olmazDiyelim bunu yaptık yine de yakalandık girerken ilk günden soruşturma yermiyiz nasıl oluyo o
Benim zamanda cok iyidi 2021de on numara yemek vardi usta birliğinde hep disarda yedimYemekleri de kötüydüdenetim zamanı bir öğün düzgün çıkıyordu
hayırlı olsun üstad. İskenderunluyum alayda ki durumu bilmem ama şehirle ilgili elimden geldiğince yardımcı olabilirim..Arkadaşlar Merhaba.
4 Şubatta Hatay İskenderun deniz er eğitim alayında askerliğe başlıyorum.
Daha önce giden veya buralarda tecrübesi olan varsa bilgilerini alabilirim.
Birde içeri girerken Android telefon nasıl sokuyorsunuz bi yardımcı olun bakalım
Eyvallah dostum. Bi sorum olucak. Otogar yada havalimanindan askeriyeye ulaşımı nasıl sağlarım bilgin varsa aktarır mısınhayırlı olsun üstad. İskenderunluyum alayda ki durumu bilmem ama şehirle ilgili elimden geldiğince yardımcı olabilirim..