http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Denizci Asker

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,203
5,510
113
Arkadaşlar Merhaba.
4 Şubatta Hatay İskenderun deniz er eğitim alayında askerliğe başlıyorum.
Daha önce giden veya buralarda tecrübesi olan varsa bilgilerini alabilirim.
Birde içeri girerken Android telefon nasıl sokuyorsunuz bi yardımcı olun bakalım

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Arkadaşlar Merhaba.
Birde içeri girerken Android telefon nasıl sokuyorsunuz bi yardımcı olun bakalım
Çöpcü kiyafeti gibi kiyafeti var oradaki askerlerin.orda askerlik yapcam diye gelenler elinde supurge izmarit supurerek bitiriyor askerligini .gecmis olsun simdiden kardesim hayirli teskereler

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,426
113
Valla ben dsskların arasında sokmuştum telefonu en iyi yer orası

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,004
949
113
Arkadaşlar Merhaba.
Usta askerlerin komutancılık oynadığı yemeklerin berbat olduğu yer. Ama petek pastanesi güzel önü ana baba günü olur

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,004
949
113
Ben cumartesi giriş yaptım. Aradılar telefon üstümdeydi evraklara akıllı telefon var yazdılar bana geri verdiler. Anfi falanda gezmemiştim. 1.tabur 2.bölükte yata yata ustaya gittim.

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,039
1,184
113
Arkadaşlar Merhaba.
Kanka bir tane hacı şakir şampuan alıyorsun kapağını çıkarıp ağzının bir kenarını hafiften aşağı doğru belli olmayacak şekilde yarıyorsun sonra telefonu güzelce iki üç kat kağıda sonra poşete sarıp güzelce bantlıyorsub ve son olarak şampuanın içine atıyorsun. Sonra şampuanın sağını solunu sil akmayacak dikkat çekmeyecek şekilde bantla sok geç. Hayırlı olsun artık askerde bir android telefonun var.

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,100
3,173
113
Arkadaşlar Merhaba.
Gecen sene nisan21 de bende hatay iskenderun yaptim android sokamazsin parfum cimbiz igne sokamazsin kardesim hepsini aliyor

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,100
3,173
113
Ben cumartesi giriş yaptım. Aradılar telefon üstümdeydi evraklara akıllı telefon var yazdılar bana geri verdiler. Anfi falanda gezmemiştim. 1.tabur 2.bölükte yata yata ustaya gittim.
Kardesim bende gecen sende 1 boluk 2 taburdaydim yaataklar halen 10 lumu

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,217
29,685
113
Kanka bir tane hacı şakir şampuan alıyorsun kapağını çıkarıp ağzının bir kenarını hafiften aşağı doğru belli olmayacak şekilde yarıyorsun sonra telefonu güzelce iki üç kat kağıda sonra poşete sarıp güzelce bantlıyorsub ve son olarak şampuanın içine atıyorsun. Sonra şampuanın sağını solunu sil akmayacak dikkat çekmeyecek şekilde bantla sok geç. Hayırlı olsun artık askerde bir android telefonun var.
O heryerde sökmez reis 😂

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Jandarma olmak gibisi yok

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,217
29,685
113
Kardeşim ben 2013 de Hatay Yayladağı'nda yaptım askerliğimi. Bu taktiği telefonun kesinlikle yasak olduğu o yılda üstelik sınır bölgesinde tutturdum yani sen düşün. 😄
Reis bazı acemi birliklerinde x Ray var ben sivasta onun olduğunu düşünmeden senin taktikten bende yaptım ama ne var ne yok göründü 🤣 sonra Urfa da usta birliğinde rahat rahat kullandım acısını çıkardım tabi 😂

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Ulan samsunda benim köyden 20 asker gittiyse 16si iskenderun denizci 1 tek ben tankci olarak angaraya ordan Cizreye gitmistim. Bizim zamanda asker hele acemi birligiwe telefon getirmek 😀😀😀

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Vücut kılı alma makinesi götürebiliyoz mu