- 23,067
- 12,228
- 113
Oran şartı var mı destek reis3 kişi dedim 5 kişi aktardımbu başlangıç düzenli yapacagız hocam merak etmeyin
Oran şartı var mı destek reis3 kişi dedim 5 kişi aktardımbu başlangıç düzenli yapacagız hocam merak etmeyin
Siraylami yapalım2. Roll aktarıldı bol şanslar
Kasalar 100 er FBOran şartı var mı destek reis
Valla ben dalıyorum mevzuya bam bamKuponları paylaşıyomuyuz admin nasıl yapıyoruz yeni konumu açalım
Sırayla yapıyoruz arkadaşlar , neden paylaşamıyoruz görüntü eklemekmi yasak?Siraylami yapalım
Rica ederim sırayla yapalım bundan sonra lütfen arkadaşlarYa hak dedik tsk dengebetEkli dosyayı görüntüle 262191
Kasalar 100 er FB
Hedefler 500 TL
Ulaşılması durumunda 250 TL çekim yapılabilir. 100 TL rollingi yapan alır, 150 de dağıtım olur.
1.60 ve üzeri Futbol-Basket oynanabilir.
Cyberlar yasaktır.
Bol şanslar
Destek kazanç durumunda ödülleri hesaba ekleseniz fix papara dünya kesim oluyor hiç olmasın paralarRoll alamayan arkadaşlar üzülmesin takip eden arkadaşlara 150 dagıtım mevcut roll başarılı olursa zaten , rollerimiz düzenli olacak tek ricam son işlemin roll olmaması arkadaşlar.
Kupon wonGeldim sıcak ve taze
O zaman bekleyelim diğer arkadaşlar sonlandırsin en son ben yapayimSırayla yapıyoruz arkadaşlar , neden paylaşamıyoruz görüntü eklemekmi yasak?
Emreyagmur12 Güzel bir girişMerhabalar arkadaşlar düzenli olarak hergün konumuz üzerinden Rolling denemeleri olacaktır
Kasa 100 ₺ Freebet
Hedef 500 Çekim 250 ( 150 ₺ roll takip eden üyelere pay olacak şekilde)
2 dk da Won tsk dengebetYa hak dedik tsk dengebetEkli dosyayı görüntüle 262191
Watforda kalmisGeldim sıcak ve taze