- 27,351
- 25,775
- 113
Ben yaparim ama meblag yuksek olursa
Eskiden bu tür etkinlikler 500 TL nakit ile sonuçlandırdı...paramızın değeri artmiski 100 TL ye inmiş dDBen yaparim ama meblag yuksek olursa
Son 2 işlem yatırım sa al tabiki görelim rollingcileri ya kazansınlar biraz 🤪Eminmisin,,caniniza okurum bak..alırım 100 gaymami geri)))))
Tşkler .deniyelim sansimizi
Ne kadar yüksek acabaBen yaparim ama meblag yuksek olursa
Minumum 2binNe kadar yüksek acaba
Şart omu..bı bakayım..çekim olabilirSon 2 işlem yatırım sa al tabiki görelim rollingcileri ya kazansınlar biraz 🤪
Ah eskiler ah frebet ile avuturlardı ama 100 frebet i 500 yapıp 100 çekmek de iyi sankiEskiden bu tür etkinlikler 500 TL nakit ile sonuçlandırdı...paramızın değeri artmiski 100 TL ye inmitş dD
Şey ben çok güzel rolling yaparım 😍Minumum 2bin
Yoklukta iyi..oradan hiç belli olmaz yürür gidersin aynenAh eskiler ah frebet ile avuturlardı ama 100 frebet i 500 yapıp 100 çekmek de iyi sanki
Sigaram yok ama yemek evet çok pahalı ya doyamıyosun veya uygun birşey alamıyorsun ama kurallar böyle malesef ileride artacak inşallah ✋🏻100 le kimse ugrasmaz dewir degisti bi lahmacun 150 tl bi et doner 350 tl sigaea 100 tl bi bira 100 tl kafalar 3 yil oncesinde
Nerde oturduğuna bağlı bideSebastianimin .bile dilimi 350 tl olmus
Deme oyle az once pazardan 5 lahmacun 75 liraya aldım tanesi 15 tl100 le kimse ugrasmaz dewir degisti bi lahmacun 150 tl bi et doner 350 tl sigaea 100 tl bi bira 100 tl kafalar 3 yil oncesinde
Pazarda lahmacun mu kimbilir nasıl yapıyorlar yeme yemeDeme oyle az once pazardan 5 lahmacun 75 liraya aldım tanesi 15 tlhala iyiyiz hala güzelizz