- 17,800
- 13,608
- 113
Havanın ardı karardı,donenin...bilirmisin o hikayeyiMerhabaaaa bugun hava çok kapalı içimiz açılsın nerde herkes ?
İyiler iyi sen nasilsin
Havanın ardı karardı,donenin...bilirmisin o hikayeyiMerhabaaaa bugun hava çok kapalı içimiz açılsın nerde herkes ?
Son 2 işlem bonus değilse herzaman buyur gelbende iyiyim teşekkürler rolling yaptırır mısın bana da
Abla mı demem gerekiyorSon 2 işlem bonus değilse herzaman buyur gel
Bana ihtiyar diyorlar,,seninkisi iyiymişAbi demeyeydin iyiydi 🙃
yok değil kullanıcı adımSon 2 işlem bonus değilse herzaman buyur gel
Pek bilmiyorum da sonu iyi değil galiba bilmim ben en iyisi 😆😆Havanın ardı karardı,donenin...bilirmisin o hikayeyi)
İyiler iyi sen nasilsin
Yok be abi maşallahın varBana ihtiyar diyorlar,,seninkisi iyiymiş)
Kod mod olaydi da 15 kişilik bı serinleseydik admine hanım 🤣Abi demeyeydin iyiydi 🙃
Rolling konusuna gelirsen yardımcı olurum aktif rolling var ordayok değil kullanıcı adım
janvaljan
şimdiden teşekkürler
Ben gittim hiç umursamadın kahroldumRolling konusuna gelirsen yardımcı olurum aktif rolling var orda
Siz isteyin yeterki böyle şeylerle gelin bana 15 kişi az değil mi 😜Kod mod olaydi da 15 kişilik bı serinleseydik admine hanım 🤣
Ben öleyim ben öleyim gel gel valla kırmızı halı serecem sözBen gittim hiç umursamadın kahroldum
konudayım reisRolling konusuna gelirsen yardımcı olurum aktif rolling var orda
Yok zahmet etme o kadar da şurada 2 paranın belini kıran dedik ayy lafinBen öleyim ben öleyim gel gel valla kırmızı halı serecem söz
Ee sohbette o kadar kişi var ancak 🤣 çok kişi olursa bir anlamı kalmaz kodunSiz isteyin yeterki böyle şeylerle gelin bana 15 kişi az değil mi 😜
Siz isteyin yeterki böyle şeylerle gelin bana 15 kişi az değil mi 😜
Burada güneş çıktı neresi kapalıMerhabaaaa bugun hava çok kapalı içimiz açılsın nerde herkes ?
Kesinlikle çok mantıklı 😛 haydi admine hanım haydi göster kendiniAz kişi ama değerli bı kod fena olmaz
Bura sıcacık oh misBurada güneş çıktı neresi kapalı
1.2 3 gösteriyorum bekleyin dönüşüm muhteşem olacak gibiKesinlikle çok mantıklı 😛 haydi admine hanım haydi göster kendini