- 42,222
- 2,373
- 113
Gerçekten mi sebep ne gösterildiUzmanlık sağlık mülakatında boktan bi sebepten elendim canım sıkkın sen napıyon admin
Gerçekten mi sebep ne gösterildiUzmanlık sağlık mülakatında boktan bi sebepten elendim canım sıkkın sen napıyon admin
Boş çiftlik var adminim kiralayabilirim🙂 kedileride mahalle mahalle toplarım ben sizeŞöyle hayalim büyük bir çiftlik ve bi sürü kedi 🐱 🐱 🐱
Aman Allahım kızlara yaş erkeklere maaş sorulur mu hiç 😮Senin mayiş ne kadar
Böbrekte 8 mm taş çıktı tertemiz böbrek istiyorlarmışşşGerçekten mi sebep ne gösterildi
Hahaha hiç güleceğim yoktu herşeyi paraya vurmayın günah benim etim ne budum ne sizin gibi biriyimBoş çiftlik var adminim kiralayabilirim🙂 kendilerinde mahalle mahalle toplarım ben size
O kadar ince detay öyle mi milim yaBöbrekte 8 mm taş çıktı tertemiz böbrek istiyorlarmışşş
Vbet desteği 80.000 maaş alıyormuş daha az alıyorsan patrona şikayet et benim bu adamdan farkım ne ven de 80k istiyorum diyeAman Allahım kızlara yaş erkeklere maaş sorulur mu hiç 😮
Abartma istersen abduVbet desteği 80.000 maaş alıyormuş daha az alıyorsan patrona şikayet et benim bu adamdan farkım ne ven de 80k istiyorum diye
Koyun çiftliği şart acıkınca kebap yapıcan misŞöyle hayalim büyük bir çiftlik ve bi sürü kedi 🐱 🐱 🐱
Biraz abartmış :/Abartma istersen abdu
Tsk sağlık konusunda aşırı hassasO kadar ince detay öyle mi milim ya
Onlara da kıyılmaz beKoyun çiftliği şart acıkınca kebap yapıcan mis
Ne yiyecez etsiz yemek mi olur 🤣Onlara da kıyılmaz be(
Ülkede gerçekten meslek sahibi çok zor oluyosun yaTsk sağlık konusunda aşırı hassas
Reis nası site elemanı oldun iş lazım bizedeOnlara da kıyılmaz be(
Olmaz da benim gözümün önpnde kesilmesin deNe yiyecez etsiz yemek mi olur 🤣
Tek hayalimdi.. Şimdi jandarma astsubaylığı denicemÜlkede gerçekten meslek sahibi çok zor oluyosun ya
senin maaş 35 bin vardırOlmaz da benim gözümün önpnde kesilmesin de
İnşallah kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme her şerde vardır hayrTek hayalimdi.. Şimdi jandarma astsubaylığı denicem
Ah ahhhhsenin maaş 35 bin vardır