Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Denetim Hk.

domenico

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
194
43
Ben 3 kez verdim hepsi temiz şimdi sürpriz çağırdılar eğer bunuda temiz verirsem ki zaten kendime güveniyorum yine temiz çıkacak. Benimle uğraşan savcıya gideceğim gereken konuşmayı yapacağım benim psikolojimi bozdu. Böyle birsey varmi ya sanki pis vermişim de bu muameleyi yapıyorlar 6 ayda bir ne demek işimizden günümüzden olduk ailemize durumu anlatamıyoruz. Diken üzerinde yaşıyorum resmen. Gereken yerlere çıkacağım bu uğraşmak nedir.
Hani 1 kez birsey bulsalar idrar da kanımda boynum kıldan ince ne yaparsa yapsın eyvallah..
dostum savcıya gitsen ne olacak seni yanına bile kabul edeceğini sanmam. Sana savcı böyle uygun görmüş diyorlar ama savcılık bir durum yok çevrende daha önceden kullanmış dosyası olmuş senin giib temiz vermiş kişilere bak yakın tarihte ya onlarıda aramışlardır ya da arayacaklardır.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,866
889
113
dostum savcıya gitsen ne olacak seni yanına bile kabul edeceğini sanmam. Sana savcı böyle uygun görmüş diyorlar ama savcılık bir durum yok çevrende daha önceden kullanmış dosyası olmuş senin giib temiz vermiş kişilere bak yakın tarihte ya onlarıda aramışlardır ya da arayacaklardır.
Kral savcıya gitmek istememin sebebi ben yakalandığım zaman araba kiralıkti kabul etmedim bulunan maddeyi hiç bir şekilde icmiyorum benim degil dedim beni tahlile gönderdi temiz verdim. Güvenliktim kartımı yenilemediler işsiz kaldım. Babamı kaybettim yakın zamanda aile bakmak zorundayım iş bulamıyorum aylardır. Şimdi yine sürpriz tahlile gönderiyor yine temiz vereceğim. Ben bu savcının yüzünden hayattan soğudum huzurum kalmadı düzenim bozuldu. Bu nereye kadar gidecek böyle. Gideceğim savcıya boş yere beni isimden ettiniz kaç kare tahlile gönderdiniz hep temizim size içmediğimi söyledim beni isimden bile ettiniz durumu izah etmem lazım ailemle bile aram açıldı bedavadan huzur bırakmadılar. Bu şekilde nereye gidecek bu muhabbet. Ölsemde konuşacağım o savcıyla yerini yurdunu odasını biliyorum. Gerekirse cimere yazacağım hergun.