Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Denetim Hakkında

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
6 ay önce parmağım kesildi dikişlikti hastaneue gittim 2 dikis attılar tam çıkıyorum durdurdu beni dedi bana bu kağıtla vezneye gidin. Kesin para alacaklardı. Bende kaçtım hastaneden :)
Madem GSS var neden para isteyeceklerdi
O çakallar hastanenin kafasına göre döner sermayesine istediği paralar acilde para ödemezsin ameliyat dahi olsan para diye birşey yok.. bazı hastaneler yapıyor maalesef onu ödememen iyi olmuş

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
O çakallar hastanenin kafasına göre döner sermayesine istediği paralar acilde para ödemezsin ameliyat dahi olsan para diye birşey yok.. bazı hastaneler yapıyor maalesef onu ödememen iyi olmuş
Valla kral zaten üzerimde yoktu baktım çıkış kapısı yakın uzadim kaydım hemen bahçeden. :)

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Valla kral zaten üzerimde yoktu baktım çıkış kapısı yakın uzadim kaydım hemen bahçeden. :)
İleriki zamanlarda aklında bulunsun Türkiye'deki hiç bir acilde para ödemeye çalışma yer yoksa bile ağır bir ameliyat geçireceksen özel hastaneye sevk bile etseler ücret yok acilde sizden ücret talep eden hastaneleri direk sağlık bakanlığına şikayet edin.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
İleriki zamanlarda aklında bulunsun Türkiye'deki hiç bir acilde para ödemeye çalışma yer yoksa bile ağır bir ameliyat geçireceksen özel hastaneye sevk bile etseler ücret yok acilde sizden ücret talep eden hastaneleri direk sağlık bakanlığına şikayet edin.
Eyvallah kral bilgilerin için.

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,080
2,381
113
Suri ve diğer mültecilere beleş bana paralı ha sağlık ula devletin boynunun borcu vatandaşına ücretsiz sağlık neyse Ağa mesajda sigorta tarafından ödenmiş yazıyor