Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Denetim Hakkında

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Arkadaşlar merhaba benim uyuşturucudan 2020 de dosyam vardı 2022 de kağıt geldi eve. 3 kez idrar testi vermem gerekiyor diye yazıyordu. 3 kez idrar verdim hepsi temiz çıktı
2023 te dosyam kapandı.
10 gün önce karakoldan aradılar supriz test diye birsey çıkmış savcılık tekrardan idrar örneği istemiş. Polisler hemen ertesi güne yazdılar test için
Herneyse ben 18 Nisan da idrar verdim oda temiz çıktı.
Fakat demin önce bana SGK dan sms geldi. Ben şuanda çalışmıyorum sigortam da yok.
Burada yazan meblağ ödenmiş mi ödenecek mi. Ve ya ödenmiş ise benim borcum mu oluyor. Başına gelen varsa böyle birsey bilgilendirebilirmi beni Screenshot_20250429_185116_Messages.jpg

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,048
1,715
113
Arkadaşlar merhaba benim uyuşturucudan 2020 de dosyam vardı 2022 de kağıt geldi eve. 3 kez idrar testi vermem gerekiyor diye yazıyordu. 3 kez idrar verdim hepsi temiz çıktı
2023 te dosyam kapandı.
10 gün önce karakoldan aradılar supriz test diye birsey çıkmış savcılık tekrardan idrar örneği istemiş. Polisler hemen ertesi güne yazdılar test için
Herneyse ben 18 Nisan da idrar verdim oda temiz çıktı.
Fakat demin önce bana SGK dan sms geldi. Ben şuanda çalışmıyorum sigortam da yok.
Burada yazan meblağ ödenmiş mi ödenecek mi. Ve ya ödenmiş ise benim borcum mu oluyor. Başına gelen varsa böyle birsey bilgilendirebilirmi beni Ekli dosyayı görüntüle 776653
sgk ödemeyi yapmış senin adına sgk borcu olarak çıkacak birşey yok bunda e devletten sgk prim borçlarına bakabilirsin

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
426
63
Ödeme yapılmış artık 3 kez idrar da versen 1 veya 2 yil sonra pat diye gel ver diyorlar çıkarsa hayırlı işler

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,527
1,415
113
Aile şikayetiyle gitmişsin muhtemelen.Psikiyatri doktoru ile gorusmussun onun ücreti bu.sgk senin adına ödemiş.vasi tayin edip sağlık kuruluşuna zorla yatırmak istemişler ama doktor akli dengenin yerinde olduğunu söyleyip amateme yonlendirmis.3 temizden sonra serbestsin 1 defa sürpriz test istenir sonra tamamen serbestsin.odemen gereken borç yok

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Ödeme yapılmış artık 3 kez idrar da versen 1 veya 2 yil sonra pat diye gel ver diyorlar çıkarsa hayırlı işler
Aynen 2023 ten sonra yeni kanun çıkmış
Dosyan kapansa bile 1 yıl sonra yılda 2 defa
Tekrardan aniden supriz dedikleri teste çağırıyo
Eğer onda çıkarsa hersey sil baştan
Belkide hapis cezası olabiliyor
Ama ben polislere sordum 2 defa supriz çağırıyor eğer temiz verirsen dosyan tamamen kapanıyor dedi bana

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
gelir tespiti yaptır calısmıyorsan bi gelirin yoksa bu sılınıyor sıkıntı yapma bulundugun yerdeki sosyal guvenliğe git durumu anlat yardımcı oluyorlar
Aynen dostum. 1 yıldır çalışmıyorum şimdi yorumda yazmış arkadaş yazmasa farkında değilim. Yarın gideyim bakayım hemen

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
O sigortası olmayan bütün 18 yaş üstü erkeklerde vardır bu ges borcudur. Sigortasız geçirdiğin her gün bu borç artmaya devam eder
İyide bunun sonu yokmu kim ödeyecek. Bu benim bilgim dışı birsey ayrıca ben istemedim ki bunu şuan bile tesadüf gördüm

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,341
1,200
113
Aynen dostum. 1 yıldır çalışmıyorum şimdi yorumda yazmış arkadaş yazmasa farkında değilim. Yarın gideyim bakayım hemen
bende 2022 de calısmadıgım sure boyunca amatem de tedavi gordum borclanıyorsun uyusturucu ve kumar bagımlıgı muhabbetine devlet karsılıyor sosyal guvenlıge gıt gelir tespiti yaptır sonrasında siliniyor benım ki öle oldu bişi cıkmaz rahat ol

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
bu gss laneti işsiz olan herkeste var. o kadar saçma ki işin yok gücün yok devlet sana her ay 600 + faizini sokuyor da sokuyor. kapatması da ayrı mesele ahırda falan yaşıyo olman lazım ki kapatıp silsinler. seçimlerde yine göz boyama için silerler diye düşünüyorum onu bekliyorum

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
İyide bunun sonu yokmu kim ödeyecek. Bu benim bilgim dışı birsey ayrıca ben istemedim ki bunu şuan bile tesadüf gördüm
Öyle devlet çalışın diyor aklınca senin acile gidip muayene olduğun her ücreti senden orada para istemeseler bile buraya yansıtıyorlar .. Düzen değişti maalesef öyle

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Uyuşturucu kullanma bir daha

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Öyle devlet çalışın diyor aklınca senin acile gidip muayene olduğun her ücreti senden orada para istemeseler bile buraya yansıtıyorlar .. Düzen değişti maalesef öyle
6 ay önce parmağım kesildi dikişlikti hastaneue gittim 2 dikis attılar tam çıkıyorum durdurdu beni dedi bana bu kağıtla vezneye gidin. Kesin para alacaklardı. Bende kaçtım hastaneden :)
Madem GSS var neden para isteyeceklerdi