sağol reisValla kardeşim canlıya bağlandım baglanmadan önce hesap dogrulamaya bastım kimlik yükledim bakalım ne olucak odeyecekmi
sağol reisValla kardeşim canlıya bağlandım baglanmadan önce hesap dogrulamaya bastım kimlik yükledim bakalım ne olucak odeyecekmi
Valla kardeşim canlıya bağlandım baglanmadan önce hesap dogrulamaya bastım kimlik yükledim bakalım ne olucak odeyecekmi
Kardeşim direk oyuna girOnaylanan bonus neden gözükmüyor bı bilgisi olan varmı arkadaşlar
Oyuna git çıkarOnaylanan bonus neden gözükmüyor bı bilgisi olan varmı arkadaşlar
50 krş dan verdi 6k yaptım spin bitince bonanzdan aldım 200 den verdi 4k30 kuruş ben aldım oynamadan çıktım çok boktan oyun 100 betten verse yine 1 kuruş ödemez
Benimde 5000 tl oldu kimlik doğrulama için kimlik belgesi istiyorBenim bakiye 5000 oldu bakalım 400 ödeyecekler mi
50 kuruştan verdi ağa 6k yaptık çekim vereyim dedim hesap doğrulama istedi.Popokda bet degeri:0.25 krs bilginize ben ekleyim bari saldirirlar simdi sana neden bumlarida aciklamyiosn diye bu yeni tayfa z kusavi boyle
Yaptın mı benden de istedi çekime gidinceBenimde 5000 tl oldu kimlik doğrulama için kimlik belgesi istiyor
Bende bekliyorumsağol reis
Pek güven vermiyor ama hadi hayırlısı bakalımBende bekliyorum
Gözükmüyor zaten direk oyuna giriş yapman lazımBonus onaylandı ama gözükmüyor Allah Allah ilginç
Talep ettim bekliyorumBenimde 5000 tl oldu kimlik doğrulama için kimlik belgesi istiyor
Sildiler benimkinde farklı sağlayıcı dedi bonus açıklamasında yazmıyordu şimdi böyle bişey çıktıValla kardeşim canlıya bağlandım baglanmadan önce hesap dogrulamaya bastım kimlik yükledim bakalım ne olucak odeyecekmi