- 503
- 304
- 63
brezilya sıkıntı ya fark 20 bunlar ya fark cok diye coşuyorlar yada hiç sayı atmıyorlardost öneri vermek huyum değilde fakat paulistano 82.5 üst denenebilir gibi sen bilirsin yine de
brezilya sıkıntı ya fark 20 bunlar ya fark cok diye coşuyorlar yada hiç sayı atmıyorlardost öneri vermek huyum değilde fakat paulistano 82.5 üst denenebilir gibi sen bilirsin yine de
Roketbet degildir umarım pek güven vermedi bana orası1.400 var çekim onaylansın ondan sonra
Atıyo la maç için acele etme diye dedim, dead acımaz yapıştırır parayıgelmemiştir ya atmayacak olsa giderdi çoktan![]()
dost uyku düzeni nanay bizim sabah 11'e kadar buradayım kovmadığın süreceAtıyo la maç için acele etme diye dedim, dead acımaz yapıştırır parayı
Seçil Erzan Fonuna yatırıp çekeceğim dost niye öyle dedinTicari zekana hayran oldum
Kovmam ama roll biter büyük ihtimalle 11e kadardost uyku düzeni nanay bizim sabah 11'e kadar buradayım kovmadığın sürece![]()
RomabetRoketbet degildir umarım pek güven vermedi bana orası
Her türlüRomabet
O sitede bana hiç güven vermiyorRomabet
Sana ne güven verebilir ki bu saatteO sitede bana hiç güven vermiyor
Memphis koç istifa etti bu maçı almazlarsa doverler bu oyuncularıUlen Miami MK dün deplasmanda bastonu yeniyordun bugün Memphis e yeniliyorsun
Bildirim tepeden kaybolmadan yatırdım siteye geliyo@egehandro attım dostum roll gelsin
HahahhahahHaBildirim tepeden kaybolmadan yatırdım siteye geliyo