- 50,282
- 23,621
- 113
Ayıkıyorsan Sana bütün hesapları vereyim😄115 k 😅 artemiste 2. Oldum
Ayıkıyorsan Sana bütün hesapları vereyim😄115 k 😅 artemiste 2. Oldum
Öyle oluyosa sabaha kadar iban atarim😂😂Ben ibanı üç kere attım sende parayı üç kere at
Yoktan geldi biraz işimizi gördük biraz dağıttık dostum işteKardeş neyine 25-30 k yani neye göre. Sende bir tuhafsın
bende vereyim valla artemis mat jojo holigan ne varsa ahahahahAyıkıyorsan Sana bütün hesapları vereyim😄
Tek hesap yetiyor 🤣 holiye kayıt oldum jojoya ve artemisede olduk bekliyoruzAyıkıyorsan Sana bütün hesapları vereyim😄
Hadi inşallah yine olursunTek hesap yetiyor 🤣 holiye kayıt oldum jojoya ve artemisede olduk bekliyoruz
dost pazar günleri mi yineTek hesap yetiyor 🤣 holiye kayıt oldum jojoya ve artemisede olduk bekliyoruz
Ben dağıtım yapmıyorum şahsen. Şöyle yapıyorum kazanınca promosyon kodu takip edenlerin postuna giriyorum bakıyorum kim sığır gibi kod kovalıyor ona ulaşıyorum. Çok mutlu oluyorlarYoktan geldi biraz işimizi gördük biraz dağıttık dostum işte
Zeki adamsın pazar günü cepte 400 kalıp kalmayacağına güvenemedin di mi 😅Tek hesap yetiyor 🤣 holiye kayıt oldum jojoya ve artemisede olduk bekliyoruz
JoJo cumartesi diğerleri pazardost pazar günleri mi yine
Son yaptığın dağıtım 27₺ laBen dağıtım yapmıyorum şahsen. Şöyle yapıyorum kazanınca promosyon kodu takip edenlerin postuna giriyorum bakıyorum kim sığır gibi kod kovalıyor ona ulaşıyorum. Çok mutlu oluyorlar
miami heat maçına ikinci çeyrek 52.5 alt çaksana ufaktanJoJo cumartesi diğerleri pazar
Çekim verdim 🤣miami heat maçına ikinci çeyrek 52.5 alt çaksana ufaktan![]()
Tam üstüne denk getirmişÇekim verdim 🤣
Bi de senin maçı bekleyek Anıl 😅miami heat maçına ikinci çeyrek 52.5 alt çaksana ufaktan![]()
O foruma ve bot üyelerine özel anlayan anlıyorSon yaptığın dağıtım 27₺ la
4-5k nba için bırakmışsındır dıye düşündüm benÇekim verdim 🤣
Çekimden sonra kayıp bonusu olmaz, site değişir şimdi o4-5k nba için bırakmışsındır dıye düşündüm ben![]()