- 500
- 302
- 63
benimki geldi herhalde dost dimi ?Çekim gelene kadar etiket attığım kişilerden IBAN gelmezse hakları yanar şuan 3 kişiden geldi sonra kimse alınmasın 🙏
benimki geldi herhalde dost dimi ?Çekim gelene kadar etiket attığım kişilerden IBAN gelmezse hakları yanar şuan 3 kişiden geldi sonra kimse alınmasın 🙏
Kanka cistak biliyorda adamın ne suçu var o kadar dağıttı zaten, kusur bizde olmayacak adama güvenmisiz sağlık olsunEtkinlik sahibine bi söyle dostum belki telafi etmek ister ( zorunda degil ama rica et)
Ben atalı 6 gün olmuş dost geçerli mi😅Çekim gelene kadar etiket attığım kişilerden IBAN gelmezse hakları yanar şuan 3 kişiden geldi sonra kimse alınmasın 🙏
Canlı kanlı buradayız ölülere yazma kralÇekim gelene kadar etiket attığım kişilerden IBAN gelmezse hakları yanar şuan 3 kişiden geldi sonra kimse alınmasın 🙏
Tekrar at mesajlari sildim 🤣Ben atalı 6 gün olmuş dost geçerli mi😅
Yazıyla IBAN atar mısın yeni dm ilebenimki geldi herhalde dost dimi ?
Ödül olsa 250 şer yaparız da rolling yapacağız kazanç olursa seni rolcu seçerimDevir gelir mi 🤣
atıyorumYazıyla IBAN atar mısın yeni dm ile
Eyw Bol sans takipteyimÖdül olsa 250 şer yaparız da rolling yapacağız kazanç olursa seni rolcu seçerim
filtreliyor dostYazıyla IBAN atar mısın yeni dm ile
boşluk bırakarak dene bide istersenfiltreliyor dost
Hocam mesaj açarken iban yeri var zatenfiltreliyor dost
Bana at sen ben iletirim (Gannicus taktiği) 😂filtreliyor dost
Uyuya kalmışım burdan sonraKrstal Atar
Altta IBAN yeri varfiltreliyor dost
İLK defa kazanıncaAltta IBAN yeri var
dm kapatmışsın dost açarsan tekrar atayım hemen yazı ileYazıyla IBAN atar mısın yeni dm ile
Tamam ben hallederimfiltreliyor dost
tamamdır dost emeğine sağlıkTamam ben hallederim
gelmez ise roll için dayızÇekim gelene kadar etiket attığım kişilerden IBAN gelmezse hakları yanar şuan 3 kişiden geldi sonra kimse alınmasın 🙏