- 495
- 299
- 63
varsa nba bilgin fikirlere açığım kral bende de var nbaAynen bi nba yapalim
varsa nba bilgin fikirlere açığım kral bende de var nbaAynen bi nba yapalim
IBAN gelmediTamam kanka hallederiz biz
dost umarım bucks 3.çeyreğine yetişirsinAynen bi nba yapalim
Attim ya kankaIBAN gelmedi
Attığın parayı adam yine kumara atacak hiç değilse kazanırsa başkasına roll verirRoll yaptırma yerine takip edenlere dağıtım yapsak daha iyi değil mi
Etkinlik sahibine bi söyle dostum belki telafi etmek ister ( zorunda degil ama rica et)Öyle oldu dost güvendik patladık
Mailime kadar attim knka tekrarAttığın parayı adam yine kumara atacak hiç değilse kazanırsa başkasına roll verir
Kacirdik onu ya gitti saglik olsun digerlerine bakalimdost umarım bucks 3.çeyreğine yetişirsin
dost önemli olan 1 kişiye kazandırmak yerine birden fazla kişinin kazanması rolldeki amaçRoll yaptırma yerine takip edenlere dağıtım yapsak daha iyi değil mi
Buyrun Benim
iban at diyor kankaBuyrun Benim![]()
Devir gelir mi 🤣Roll yaptırma yerine takip edenlere dağıtım yapsak daha iyi değil mi
İbanBuyrun Benim![]()
Saha kenarında ısınıyorum dostum 🤣Çekim gelene kadar etiket attığım kişilerden IBAN gelmezse hakları yanar şuan 3 kişiden geldi sonra kimse alınmasın 🙏
yedek tahlili var mı dostÇekim gelene kadar etiket attığım kişilerden IBAN gelmezse hakları yanar şuan 3 kişiden geldi sonra kimse alınmasın 🙏