- 6,673
- 5,741
- 113
Nasıl aldıBenim 1kyi aldı kaydı sabahtan beri ortada yok
Nasıl aldıBenim 1kyi aldı kaydı sabahtan beri ortada yok
Dagıtım parasını kırmızıya basmışNoldu la
Sadece senınmi 1 k yı aldıBenim 1kyi aldı kaydı sabahtan beri ortada yok
Payco olmadığı için tokmakci ödülü ona attı o bana ıban'dan atayım dedi diyis o diyisNasıl aldı
Öyle oldu dost güvendik patladıkSadece senınmi 1 k yı aldı
tamamdır kral buradan devam edelim yeni konu açmayalım o zaman@anillgur @DubaiÇikolatası @egehandro @gmetin @FURY MAN çekim verdim geldiğinde 500 er rolll aticam 5 kişi yaparsınız 2 3 adım kazanç olursa 1 2 kişiye rol actirirsiniz
Tamam kanka hallederiz biz@anillgur @DubaiÇikolatası @egehandro @gmetin @FURY MAN çekim verdim geldiğinde 500 er rolll aticam 5 kişi yaparsınız 2 3 adım kazanç olursa 1 2 kişiye rol actirirsiniz
Hocam bizide ekle be gariban işi bir şenlendirelim rolle gecemizi@anillgur @DubaiÇikolatası @egehandro @gmetin @FURY MAN çekim verdim geldiğinde 500 er rolll aticam 5 kişi yaparsınız 2 3 adım kazanç olursa 1 2 kişiye rol actirirsiniz
Karisir yeni konutamamdır kral buradan devam edelim yeni konu açmayalım o zaman
bidakine o zaman tebrikler🖐@anillgur @DubaiÇikolatası @egehandro @gmetin @FURY MAN çekim verdim geldiğinde 500 er rolll aticam 5 kişi yaparsınız 2 3 adım kazanç olursa 1 2 kişiye rol actirirsiniz
Burda karışır herkes yeni konuda devam etmelitamamdır kral buradan devam edelim yeni konu açmayalım o zaman
Sirayla mi yapcaz yeni konu acmayi bilmiyon mu sen kankakalın beyler burada gelince nbaden roll yapalım
Kesene bereket@anillgur @DubaiÇikolatası @egehandro @gmetin @FURY MAN çekim verdim geldiğinde 500 er rolll aticam 5 kişi yaparsınız 2 3 adım kazanç olursa 1 2 kişiye rol actirirsiniz
biliyorum kanka da biz bize olalım diye dedimSirayla mi yapcaz yeni konu acmayi bilmiyon mu sen kanka
Kesene bereket arkadaslara bol sanslar@anillgur @DubaiÇikolatası @egehandro @gmetin @FURY MAN çekim verdim geldiğinde 500 er rolll aticam 5 kişi yaparsınız 2 3 adım kazanç olursa 1 2 kişiye rol actirirsiniz
Roll yaptırma yerine takip edenlere dağıtım yapsak daha iyi değil mi@anillgur @DubaiÇikolatası @egehandro @gmetin @FURY MAN çekim verdim geldiğinde 500 er rolll aticam 5 kişi yaparsınız 2 3 adım kazanç olursa 1 2 kişiye rol actirirsiniz