- 33,223
- 20,314
- 113
Arkadaşlar roll açmayacak varsa alttaki dostlar ile yer değiştirsin küfür yemesin rica ediyorum belirtin.@elysion123
@zeisy
@tokat71
@Tunca54
Ve ben rolling
@nerde
@Hyper28
@qguzh4nn0
@Athena
@mehmet3131
@kara23
Şans parası
Arkadaşlar roll açmayacak varsa alttaki dostlar ile yer değiştirsin küfür yemesin rica ediyorum belirtin.@elysion123
@zeisy
@tokat71
@Tunca54
Ve ben rolling
@nerde
@Hyper28
@qguzh4nn0
@Athena
@mehmet3131
@kara23
Şans parası
o arkadaş kırık gibi bişey bi ara harbi mal oldugunu ıletmıstım ama fayda etmedı yorumları benı benden alıyor bazen. neyse salla onu stake konusuna bi baksana hurriyet zurriyet yazmıs jokerci bi eleman ayip degilmi ya şimdi ben buna stake dolandırıcı desem sövecek en iyisi cevap yazmayayımHaassab ın yan hesabı olduğunu biliyoruz zaten
Kara23 kimArkadaşlar roll açmayacak varsa alttaki dostlar ile yer değiştirsin küfür yemesin rica ediyorum belirtin.
Yönetimi bildir zürriyete girmek 1 ay ban sebebio arkadaş kırık gibi bişey bi ara harbi mal oldugunu ıletmıstım ama fayda etmedı yorumları benı benden alıyor bazen. neyse salla onu stake konusuna bi baksana hurriyet zurriyet yazmıs jokerci bi eleman ayip degilmi ya şimdi ben buna stake dolandırıcı desem sövecek en iyisi cevap yazmayayım
Kaldirda uyarı yemeyek@elysion123
@zeisy
@tokat71
@Tunca54
Ve ben rolling
@nerde
@Hyper28
@qguzh4nn0
@Athena
@mehmet3131
@kara23
Şans parası
Dağıtım böyle dostlar patron böyle istiyor o kadarrr ⛏Beyler isimler çoğaldı rollculer 500 yapalım 250 de şans atalım ödemem var yoksa daha fazla dağıtırdık kusura bakmayın 🙏🏼
Liste bana iban lütfenKaldirda uyarı yemeyek
cevap yazdim söverse reportlarim sövmezse yapcak bisi yok amac banlatmakYönetimi bildir zürriyete girmek 1 ay ban sebebi