- 9,233
- 7,745
- 113
Çocuğumla konuşmam herşeyden daha değerli kuzenParamızı çek öyle git la telefon görüşmesine ajajjajjd 😂😂😂
Çocuğumla konuşmam herşeyden daha değerli kuzenParamızı çek öyle git la telefon görüşmesine ajajjajjd 😂😂😂
kral adam yaaa 😍Çocuğumla konuşmam herşeyden daha değerli kuzen
Walla ben sonradan geldim heralde bu kupona yetistim@fearjr1992 kuzen sana zahmet konu değiştiği için en bastan takip eden sen dahil 5 kişi bakar mısın
Tokat la biz number one 😂@fearjr1992 kuzen sana zahmet konu değiştiği için en bastan takip eden sen dahil 5 kişi bakar mısın
Aradiginiz kisiye suanda ulasilmiyor 😂😂😂🙂↕🙂↕Beyler telefon görüşmesindeyim. 10 15 dk ya geliyorum
En bastan veri burdayiz kuzen 😂😂😂@fearjr1992 kuzen sana zahmet konu değiştiği için en bastan takip eden sen dahil 5 kişi bakar mısın
Bakayım kuzen@fearjr1992 kuzen sana zahmet konu değiştiği için en bastan takip eden sen dahil 5 kişi bakar mısın
Taktak tak kapida kim varÇocuğumla konuşmam herşeyden daha değerli kuzen
Saka bi yana yok demi sorun gardasligim 🙏🙏Çocuğumla konuşmam herşeyden daha değerli kuzen
Çekim talebi verdim henüz işleme alinmadi 5 kişi 300 demiştik 5 kişi 750 yapalım@fearjr1992 kuzen sana zahmet konu değiştiği için en bastan takip eden sen dahil 5 kişi bakar mısın
kontrol etsin arkadasTokat la biz number one 😂
Yok kuzen her akşam rutin gorusmemizSaka bi yana yok demi sorun gardasligim 🙏🙏
walla ben meraktan maçları takib ediyom arada yorumda atıyomda çekiliş yazılmıştı başta sonra çevrimi yapcam diye rolle döndüTakip şartlı olsa takip ederlerdi çekiliş diye millet şans diledi gitti tuhaf durum
Sıkıntı yok kankakontrol etsin arkadas
Vay babam vay tiliiiii 🥳🥳🥳😂😂😂😂Çekim talebi verdim henüz işleme alinmadi 5 kişi 300 demiştik 5 kişi 750 yapalım