Ozamanlar paranın değeri vardı şimdi aynı yemeği 1000 liraya yiyemezsinklose gol kralı olur oynamıstım dunya kupası 35 tl alıp kızla yemek yemıstık ozaman
ozamnkı kızlar anne olduOzamanlar paranın değeri vardı şimdi aynı yemeği 1000 liraya yiyemezsin
Aynı tadıda vermez aynı damakta kalmamıştır aynı düzende yokturOzamanlar paranın değeri vardı şimdi aynı yemeği 1000 liraya yiyemezsin
Olurmu dersin dost
Özal cumhurbaşkanı idi herhalde metin dayıklose gol kralı olur oynamıstım dunya kupası 35 tl alıp kızla yemek yemıstık ozaman
Zamanında valenciennes birinci ligdeylen psg ile maçı vardı 1x çifte alıp 1 liraya 200 almıştık kimse sevgimizi sorgulamasın kardeşim 2-2 bitmiştiMaç bitti ztn won buyrun sohbete sohbet derinleşti anılarımızı dinleyelim
Anne anne olmaya yakindirlarozamnkı kızlar anne oldu![]()
Milattan kalma meto babaÖzal cumhurbaşkanı idi herhalde metin dayı
2 dakikada 20 atarlar simdi acmiyacam agzimiOlurmu dersin dost
kenan evrenÖzal cumhurbaşkanı idi herhalde metin dayı
1 liranın o zaman değeri olması işte buna ağlanır içten içe ağlayalım hemen hepberaber koro halinde amaZamanında valenciennes birinci ligdeylen psg ile maçı vardı 1x çifte alıp 1 liraya 200 almıştık kimse sevgimizi sorgulamasın kardeşim 2-2 bitmişti
Ben metinin gurme olduğunu düşünmüyorum dost bence tüm yemeklerin tadı aynı ona göreAynı tadıda vermez aynı damakta kalmamıştır aynı düzende yoktur
Sakın kilit vur2 dakikada 20 atarlar simdi acmiyacam agzimi![]()