Nerden almışım reis ben niye görmüyorum 😂😂Ödül almışsın dost ,500![]()
Nerden almışım reis ben niye görmüyorum 😂😂Ödül almışsın dost ,500![]()
Kim o nerde oÖdül almışsın dost ,500![]()
Listede seni gördüm sanki dost teğmenin çekilişindeNerden almışım reis ben niye görmüyorum 😂😂
Listeye bakmaya gitti 🤣🤣Listede seni gördüm sanki dost teğmenin çekilişinde
Dost sigara alırım diye sağlam Ümit bağlamıştım valla hayallerimle oynadi
Yaptığı yakışır kalmadı ama bunuda böyle bilsin 250₺ için insanları kaç saat dikti sonra bir kişiye atıp uzadı gittiDost sigara alırım diye sağlam Ümit bağlamıştım valla hayallerimle oynadi![]()
Yok listeye bakmaya gitmedim çıkmadığını biliyorum adam dm attı bana gönlünden geçmiş onla konuştuk.Listeye bakmaya gitti 🤣🤣
Aynısını gulboz yaptı geçen gün bize valla çekiliş kazanmışız adam canımın istediğine gönderdim istemediğine göndermedim diyor açıklamaya bak 😂Yaptığı yakışır kalmadı ama bunuda böyle bilsin 250₺ için insanları kaç saat dikti sonra bir kişiye atıp uzadı gitti
O vermez reis o rezil bir insanAynısını gulboz yaptı geçen gün bize valla çekiliş kazanmışız adam canımın istediğine gönderdim istemediğine göndermedim diyor açıklamaya bak 😂
Adam diyor ki benimle ilgili kötü yorum yapanlara göndermedim diyor. Adama tek kötü bişey dememişim 😂O vermez reis o rezil bir insan
Ben o insanda okadar ödül aldım hiç sorun çıkmadı bişey diyemicem 😅Adam diyor ki benimle ilgili kötü yorum yapanlara göndermedim diyor. Adama tek kötü bişey dememişim 😂
Bide tartıştığımız konuda adamı savunanlar oldu bana. Adam konuda 1 saat sonra 10k bascam paylaşcam dedi bi gitti bida gözükmedi beklediler 3 saat adamı 😂😂O vermez reis o rezil bir insan
Burada laf bana 🤣Bide tartıştığımız konuda adamı savunanlar oldu bana. Adam konuda 1 saat sonra 10k bascam paylaşcam dedi bi gitti bida gözükmedi beklediler 3 saat adamı 😂😂