- 3,408
- 1,486
- 113
14 12
Birbirimizle ticareti sonlandirdik onu diyordur kralBoşver kral yarın öbür gün herkes görecegini görür. Sinan Demir leblebidir çiğnemeye kalkanın dişleri kırılır adam gibi adamdır.. Burada başkasının lafıyla haraket etmeyin yarın başka biride çıkar sana takar ne yapalım o zamanda sana mı bir tekme vuralım.. Yanlış işler bunlar
Boyun devrilsn hemiKeyfekeder yanindamiydin kral gözlerinle mi şahit oldun Allah aşkına sen yapma
Sen 120k cekip selami kesersen tabi biterla ben başka konudan bahsediyom onu demiyorum. sinanlambenim aramda o
Ya hak @sinansrml63Birbirimizle ticareti sonlandirdik onu diyordur kral
Haydi bol şans dostumMax bukadar bastırdı Ekli dosyayı görüntüle 903412
aynen yoksa ben kimseyi yargılamam mevzu yanlış anlaşılmasın. ama 1k çıkarır roll yaptırısan belki affederimBirbirimizle ticareti sonlandirdik onu diyordur kral
Bitti o iş yeni donemde bakariz once sen atarsan oluraynen yoksa ben kimseyi yargılamam mevzu yanlış anlaşılmasın. ama 1k çıkarır roll yaptırısan belki affederim
Onu bos ver kral onun rollinglere de etiketleme takip etme beygirle isimiz yokKeyfekeder yanindamiydin kral gözlerinle mi şahit oldun Allah aşkına sen yapma