- 39,560
- 38,382
- 113
Bir dönem sonra mecburen liste yapmak zorunda kaliyorsunBeklediğimiz bir gün var dostım o arada da bir liste yaptım kendime
Bir dönem sonra mecburen liste yapmak zorunda kaliyorsunBeklediğimiz bir gün var dostım o arada da bir liste yaptım kendime
O evredeyim az kaldıBir dönem sonra mecburen liste yapmak zorunda kaliyorsun
Sen daha ölmedin mi laAga biz bilsek zaten şu an bu konuda olmazdık dimi 😁😁😁 paran olsa %90 5.5 üst oynamazdın o maça
İyi bari Allah'tan seninle alışverişimiz olmadı kara listede değilizO evredeyim az kaldı
Aktif olduğuna göre ölmüştürSen daha ölmedin mi la
Yapılan listedsin ama beyaz ak diyecektim de vazgeçtim beyaz diyimİyi bari Allah'tan seninle alışverişimiz olmadı kara listede değiliz![]()
Kanada erkeği o ölmez kolay kolayAktif olduğuna göre ölmüştür
HollandaKanada erkeği o ölmez kolay kolay
Vur jokerGeldim dostlar, yatırımın hesaba yansımasını bekliyorum
Olayın iyi tarafından bak olmayan paran cebinde kaldı🤣🤣🤣Olsa basardim kral kaybediyormuşuz zaten olmadi saglik olsun
Hollanda da devam mıOlayın iyi tarafından bak olmayan paran cebinde kaldı🤣🤣🤣
😂😂😂 kral bu işte ceptemi kaliyo keşke kalsaOlayın iyi tarafından bak olmayan paran cebinde kaldı🤣🤣🤣
Evette sen kimsin 🤣🤣Hollanda da devam mı
Eski bir dost hatta düşman da denilebilir . Akıllı adamsın kendini kurtardın buralardanEvette sen kimsin 🤣🤣
Akıllı olsam 15 sene önce giderdim aw yine gitmeye niyetim yoktu da tayyip sağolsun her yerde karşıma çıktı akpliysen doğru düşmanimsindirEski bir dost hatta düşman da denilebilir . Akıllı adamsın kendini kurtardın buralardan
RastgelsinGelirse direkt 2 kişiye roll parası atarız çekip
Bol sansGelirse direkt 2 kişiye roll parası atarız çekip