- 6,102
- 2,219
- 113
Son 1
Bız başlarken de aydınlıktı puahhaMaşallah gün aydınlanmış![]()
Yanında bizi de tren yapmak üzere@Deadlong kuponları tren yapmışın ömerim tebrikler 🧿
Adınıda ogrenmıs sıcaklık samimiyet nazar boncuğu 😀@Deadlong kuponları tren yapmışın ömerim tebrikler 🧿
Çikolata masrafınida ekleGözüm ağrımaya başladı 1 kupon daha gelirse ilaç masraflarini da eklicem
Makinist o kardeşim o ne derse o yalnız benim kentkart bitik Ömer benim kentkartı doldurur musun kardeşim @DeadlongYanında bizi de tren yapmak üzere
Yeni gelmedik geri geldik kardeşimAdınıda ogrenmıs sıcaklık samimiyet nazar boncuğu 😀
Leş oyun en çok ben yaklasmıssım 1700 le2 k Lik oyuna ödediği 😅Ekli dosyayı görüntüle 759879
En xok sen yaklasmissin bunu bile bildin aq2 k Lik oyuna ödediği 😅Ekli dosyayı görüntüle 759879
En çok ben yaklaşmışım ibanı mı biliyorsun teşekkürler ömerim 🧿2 k Lik oyuna ödediği 😅Ekli dosyayı görüntüle 759879
9.800+680+510= 11K sağol kanka yeterli2 k Lik oyuna ödediği 😅Ekli dosyayı görüntüle 759879
İğrenç oyun bu gates balıkçı dede. Oltasına dürteyim bunun2 k Lik oyuna ödediği 😅Ekli dosyayı görüntüle 759879