- 15,201
- 15,839
- 113
Sen fare bile dograyamazsin kardeşim. Adamlar biraz baskı yapsa evin tapusunu vereceksinOylemi reis bunları doğramak lazım dolandırıcılarsa
Sen fare bile dograyamazsin kardeşim. Adamlar biraz baskı yapsa evin tapusunu vereceksinOylemi reis bunları doğramak lazım dolandırıcılarsa
Dolandırıcı küfür et kapat.Ptt den aradı bayan dediki dosyanız adliyeye gidicek avukat no verdi 48700 tl ceza gelmiş 11.187 tl ye uzlasırız dediler ödediğme dair dekontu vergi dairesinde 1 hafta içinde mühürletmem lazımmıs dediler beyler ne yapıyım beyin kanaması gecırcem
dolandırıcı sakınPtt den aradı bayan dediki dosyanız adliyeye gidicek avukat no verdi 48700 tl ceza gelmiş 11.187 tl ye uzlasırız dediler ödediğme dair dekontu vergi dairesinde 1 hafta içinde mühürletmem lazımmıs dediler beyler ne yapıyım beyin kanaması gecırcem
Dolandırıcı anlamadın mı böyle bir sistem yokPtt den aradı bayan dediki dosyanız adliyeye gidicek avukat no verdi 48700 tl ceza gelmiş 11.187 tl ye uzlasırız dediler ödediğme dair dekontu vergi dairesinde 1 hafta içinde mühürletmem lazımmıs dediler beyler ne yapıyım beyin kanaması gecırcem
Kardeşim nasıl inandirmislarsa seni halen dolandırıcı olduğunu idrak edemiyorsun yazıkRize ptt boyle dosya varmı yokmu bana soyler dımı beyler
Söyler . Su faturan elektrik faturanıda yatır gitmişken bari değsinRize ptt boyle dosya varmı yokmu bana soyler dımı beyler
Ya kardeşim sen konu açıyorsun buradaki insanlarda sana yardımcı olmak istiyor ve ısrarla yok tokatci dolandırıcı diyor, buradaki insanlara güvenmiyorsan niye konu açıyorsun, uyap diye bir şey var oraya bakarsan herşey daha şeffaf olur, böyle yaptıkça insanları negatife sürüklüyorsun haberin olaaaRize ptt ye sorcam dicem varmı boyle dosya aoylerlermı bana varsa gercekse
Git öde sonra katlanır paran faize biner yerinde olsam 11k yı kapatırımRize ptt ye sorcam dicem varmı boyle dosya aoylerlermı bana varsa gercekse
Öyle deme daha geçen gün benin anneannem Allah diyen aslan videosunu izlemiş 3 gün ağladı kadınYeter artık bu konuyu açanlar umarım gerçekten tokat yerler. Kaç yıldır halen aynı konu açılıyor. Ezelin kör annesi bile anladı bir sizler anlayamadiniz
hala inanan varmis demekiPtt den aradı bayan dediki dosyanız adliyeye gidicek avukat no verdi 48700 tl ceza gelmiş 11.187 tl ye uzlasırız dediler ödediğme dair dekontu vergi dairesinde 1 hafta içinde mühürletmem lazımmıs dediler beyler ne yapıyım beyin kanaması gecırcem
Böyle insanlara bir şamar vuracan varya bir yerden bir senden yiyecekler. Adamı deli etmek ve trol için açıyorlar. Konuyu acanlara ben artık sövüyorumYa kardeşim sen konu açıyorsun buradaki insanlarda sana yardımcı olmak istiyor ve ısrarla yok tokatci dolandırıcı diyor, buradaki insanlara güvenmiyorsan niye konu açıyorsun, uyap diye bir şey var oraya bakarsan herşey daha şeffaf olur, böyle yaptıkça insanları negatife sürüklüyorsun haberin olaaa
Ya dostum sen saf mısın diyecem de safsin hala devam ediyorsun. Gidip kendini rezil etme ona buna. Senin gibiler bitmedikce jetfadillarda bitmezRize ptt boyle dosya varmı yokmu bana soyler dımı beyler
pttden kimse arayıp böyle bişey söylemez. dolandırıcı dostumPtt den aradı bayan dediki dosyanız adliyeye gidicek avukat no verdi 48700 tl ceza gelmiş 11.187 tl ye uzlasırız dediler ödediğme dair dekontu vergi dairesinde 1 hafta içinde mühürletmem lazımmıs dediler beyler ne yapıyım beyin kanaması gecırcem