Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Date İçin Fikire İhtiyacım Var

Hidircan3347

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,387
293
83
Kardeş bence mantıklı devam et o kadar sürmüş araba biraz daha gider bence 😂

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,675
1,919
113
Dateleşin, üreyin, bneleşmeyin.
Eski rus imparotoriçesi 2. Katherinanın bilinen 68 sevgilisi varmış
Türk kizının da ortalama o kadardır.
Yani günümüzde hiçbir erkek datesiz kalmaz
Matematik bilimi ortada

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
854
113
15 Şubat güncel"" dostlar oturduk kıytı köşe sıcak bir ortamın olduğu meyhanede konustuk içimi döktüm işte seni su kadar gün bekledim hislerim hala kuvvetli, artık isimizi de elimize aldık kumarı da bıraktım(süpheli) yeni bir sayfa açalım gibilerinden konuştum, karsılık olarak duydugum cümle suydu; "keske ilk tanıştığımızda arkadaş olarak devam etseydik ikimiz icin de daha iyi olurdu ben senin yanında egleniyorum kendimi evimde hissediyorum ama bir dost olarak görüyorum." bu cümleden yaklasık 5-10 dk sonra telefon caldı anneannemin ölüm haberini aldım sen yoluna ben yoluma sekli ayrıldık kökten. ((bu arada şarap tercih etti 🥴

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,958
6,009
113
15 Şubat güncel"" dostlar oturduk kıytı köşe sıcak bir ortamın olduğu meyhanede konustuk içimi döktüm işte seni su kadar gün bekledim hislerim hala kuvvetli, artık isimizi de elimize aldık kumarı da bıraktım(süpheli) yeni bir sayfa açalım gibilerinden konuştum, karsılık olarak duydugum cümle suydu; "keske ilk tanıştığımızda arkadaş olarak devam etseydik ikimiz icin de daha iyi olurdu ben senin yanında egleniyorum kendimi evimde hissediyorum ama bir dost olarak görüyorum." bu cümleden yaklasık 5-10 dk sonra telefon caldı anneannemin ölüm haberini aldım sen yoluna ben yoluma sekli ayrıldık kökten. ((bu arada şarap tercih etti 🥴
boşver ya valla billa iki dklık zevk için hayat karartmaya değmezdi zaten

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,566
4,899
113
Allah rahmet eylesin 🙏