Bol şans biraderArkadaşlar gelirse pazartesi araba bakacam son bahsim 1.5 üst
Adam araba aldiNoldu şimdi
Tebrikler kardoArkadaşlar gelirse pazartesi araba bakacam son bahsim 1.5 üst
Hemde ramazanın ilk günü ayvayı yedin sabri 😁işte o zaman @SabriBey düşünsün
1-1 e gitti büyücü buldu
Arkadaşlar akşam 8 de 5 kişiyi gorecem söz veriyorum grup yöneticisi çekiliş yapsın hepiniz sağolun varolun benim gibi riske girmeyinArkadaşlar gelirse pazartesi araba bakacam son bahsim 1.5 üst
Ne araba alacanArkadaşlar akşam 8 de 5 kişiyi gorecem söz veriyorum grup yöneticisi çekiliş yapsın hepiniz sağolun varolun benim gibi riske girmeyin
Kuponu paylassana bi kralArkadaşlar akşam 8 de 5 kişiyi gorecem söz veriyorum grup yöneticisi çekiliş yapsın hepiniz sağolun varolun benim gibi riske girmeyin
Buyu malzemelerini karsila yeter dost, gule gule kullan arabayidaArkadaşlar akşam 8 de 5 kişiyi gorecem söz veriyorum grup yöneticisi çekiliş yapsın hepiniz sağolun varolun benim gibi riske girmeyin
Cekilis yapilmaz dost cekilis konusu degil özelden 5 kisiye ulas işteArkadaşlar akşam 8 de 5 kişiyi gorecem söz veriyorum grup yöneticisi çekiliş yapsın hepiniz sağolun varolun benim gibi riske girmeyin
Kardo sen ulaşcanArkadaşlar akşam 8 de 5 kişiyi gorecem söz veriyorum grup yöneticisi çekiliş yapsın hepiniz sağolun varolun benim gibi riske girmeyin