- 16,519
- 8,768
- 113
Evet bir sorun mu varEkuri misin ?
Evet bir sorun mu varEkuri misin ?
He var çözecek misin ?Evet bir sorun mu var
Ya bu skntili bir tip kardesim boyle insanlar.kan emerSen niye hakaret ediyon şimdi adama demin saygı tellalıydın
Lan deli etme adamı iki muhabbetin olmayan birine saygısızca konusmaazsin sen ne sıkıntı mj gördün lan bu forumda benkm de haddini bilmeden bu tarz konuşuyorsun germeyin insanı.Ya bu skntili bir tip kardesim boyle insanlar.kan emer
Muhattap oldukça kendini adam sanıyor 😂 Klavye adamı boşver konuşur konuşur giderYa bu skntili bir tip kardesim boyle insanlar.kan emer
Sağdan devam etLan deli etme adamı iki muhabbetin olmayan birine saygısızca konusmaazsin sen ne sıkıntı mj gördün lan bu forumda benkm de haddini bilmeden bu tarz konuşuyorsun germeyin insanı.
Kral benim konuda uzatmayın kapatınYa bu skntili bir tip kardesim boyle insanlar.kan emer
Hirs yapmis baksana neyin hirsi bu kesin bataga saplamis.kendni bize salca.oluyorMuhattap oldukça kendini adam sanıyor 😂 Klavye adamı boşver konuşur konuşur gider
Kardesim ben bisey yaptmmi isim istedin yazdm kimse yazmaynca onu unuttum bir alta.hemen yazdm onudaKral benim konuda uzatmayın kapatın
Neyse bosverin o da sende o da var listede bitti gittiKardesim ben bisey yaptmmi isim istedin yazdm kimse yazmaynca onu unuttum bir alta.hemen yazdm onuda