- 4,269
- 963
- 113
Adam basi 400 tl olarak o zmanToplam 5k atacağım.
Dağıtan 1k alır,4500 lirada diğer arkadaşlara
Adam basi 400 tl olarak o zmanToplam 5k atacağım.
Dağıtan 1k alır,4500 lirada diğer arkadaşlara
Listede ben yoksam ilerliyen süreçte liste alacağım zaman koyarim bu listeyi ortaya ayiktirayim
Ne tehtidi eve bıle gelirim 🤣Tehdıt var sanırım burda
Poker listelerinde de biz olmadık dost defalarca takılma bu kadar😄Listede ben yoksam ilerliyen süreçte liste alacağım zaman koyarim bu listeyi ortaya ayiktirayim
Aw fabrisi
Bnce uygunYada çok uzun olduysa @Shellac dostuma ayayım 5k
O ayarlar dağıtımı
sağlam 3 kişiye böl reis onlar göndersin 18 kişi cidden çok fazla birinin hesabına sorun olabilirYada çok uzun olduysa @Shellac dostuma ayayım 5k
O ayarlar dağıtımı
tebrikler dost etkinlik için teşekkürlerYada çok uzun olduysa @Shellac dostuma ayayım 5k
O ayarlar dağıtımı
yahu yap 5 k yı tek el black jack giren çıkan herkese dağıt bitsin gitsin gfgdslgYada çok uzun olduysa @Shellac dostuma ayayım 5k
O ayarlar dağıtımı
Ben pokerde liste almadım ki hiç çıkar gosterPoker listelerinde de biz olmadık dost defalarca takılma bu kadar😄
Tehdit değil uyarı bu sadece 🤣Ben pokerde liste almadım ki hiç çıkar goster
Valencia dostumuza at o halleder dost selhh karıştırma burayaYada çok uzun olduysa @Shellac dostuma ayayım 5k
O ayarlar dağıtımı
Valenciennes halleder gerekirse yardım alır birinden ortaklaşa dağıtırlar dostYada çok uzun olduysa @Shellac dostuma ayayım 5k
O ayarlar dağıtımı
Güven açısımdan sorun olmaz burda dostumBnce uygun hmde daha gvnlii olur dagutm @Shellac
Ben hallederim ama tek şart turboyu listeden cıkarmakYada çok uzun olduysa @Shellac dostuma ayayım 5k
O ayarlar dağıtımı