- 5,658
- 17,299
- 113
@Valenciennes yap dost listeyi
85 doğum tarihiyse 40 yaşında adam yaptığına bak ahahsydhsha sanki harçlığını başkasına kaptırmış 😁😁ulaann turbo laz modunu aktif etme yemezler
Ya sende bi uzatma yeter da. 5-10 eksik fazla alsan ne olacakBileydum takip etmezdim gelir para alur giderdim
Kim takip etmedi yaz bi bakalım mesajlarınaBileydum takip etmezdim gelir para alur giderdim
hiç konuşmasa karlı çıkardı bencede85 doğum tarihiyse 40 yaşında adam yaptığına bak ahahsydhsha sanki harçlığını başkasına kaptırmış 😁😁
Bos ver ver listdyide uzzmadin fazlaKim takip etmedi yaz bi bakalım mesajlarına
Bedavadan kimseyi almadık
Bir yarası var ama neKim takip etmedi yaz bi bakalım mesajlarına
sen ne yapacan sana atılsa para delikanlı gibi söyle, hayır kurumuna mı bağışlayacanKazanlara gule gule kumar oynasin
Kabul edildi@dancy35 çok iyisin kanka 1 adım daha ıstıyoruz ortak karar verdık
Ver listeyi geç dost kimse tatava yapamaz@Valenciennes yap dost listeyi
Kim takip etmedi yaz bi bakalım mesajlarına
Siz dm’den ayarlayın gerisini kişilere de dm atarsınız veya toplu dm açarsınız kanka gerisi sıkıntı bu işin@Valenciennes yap dost listeyi
Benim hakkımdsn 20 tl fazla at ona yeter vallaKim takip etmedi yaz bi bakalım mesajlarına
kanka aramız bozuk kanımız değil, ne kadar para lazım sana tam net olarak rakam ver , forumkardeşlerin olarak yardımcı olalım@dancy35 çok iyisin kanka 1 adım daha ıstıyoruz ortak karar verdık
Zaten sen forumlara para alıp gitmek için uğramıyormusun insan kendini özetlemesi ne kadar güzelBileydum takip etmezdim gelir para alur giderdim
15kaç sn de tuş gelir