- 18,515
- 16,838
- 113
Biraz daha bekleyelim ganni ve turbo banlanır birazdan 🤣
55k389 ftn nabıyor
Tanesi 145 tlf
389 ftn nabıyor
ödül miktarı artar dimiBiraz daha bekleyelim ganni ve turbo banlanır birazdan 🤣
Konu sahibi paylaşım yapıyor senin cepten kaç kuruş çıkıyor? 😁 Meragimdan soruyorum daha önce kac kişiye etkinlik açtın dağıttın??Asil senin hakkini vermek lazim won olunca yamyamlar gibi geldin geri
Kupon paylaşılana kadar niye beklesin milletBen burdan kimseyi çıkartmam abi uğraşamam ara ara gidenler oldu geri geldiler ama sen verirsin kararı.
@dancy35 top sende dost tebrikler
Başından beri burdayım @Hakan170 dostum bütün ince detayları verdiHerkes nasibini yer beyler biraz eksik olur ama herkes faydalanır zaten gündüz vakti herkesin işi gücü var bir fiil rollingi takip eden çok zor bulursun
Turbo hariç itiraz eden yok zaten durumaHerkes nasibini yer beyler biraz eksik olur ama herkes faydalanır zaten gündüz vakti herkesin işi gücü var bir fiil rollingi takip eden çok zor bulursun
Ben veriyorum kararı turbı hariç herkes hak etti yasa onaylandı. İtiraz eden 3 günden 1 aya kadsr ban yer.Ben burdan kimseyi çıkartmam abi uğraşamam ara ara gidenler oldu geri geldiler ama sen verirsin kararı.
@dancy35 top sende dost tebrikler
Yok yokBiraz daha bekleyelim ganni ve turbo banlanır birazdan 🤣
Kendisi hakkında bildiklerim varda susuyorum ben listeci olsam hiç almamTurbo hariç itiraz eden yok zaten duruma
Ne deyismeliydi dost gayet mantıklı düşünmüş uygunHic degismemisin ama bak yanlisdasin
Bileydum takip etmezdim gelir para alur giderdimTurbo hariç itiraz eden yok zaten duruma
Listeci sensin itiraz eden varsa uzasınTurbo hariç itiraz eden yok zaten duruma
ulaann turbo laz modunu aktif etme yemezlerBileydum takip etmezdim gelir para alur giderdim
Helal dost 1v1 ben seni tutuyorumKendisi hakkında bildiklerim varda susuyorum ben listeci olsam hiç almam
Yeter dostum kapat şu mevzuyuBileydum takip etmezdim gelir para alur giderdim
kaç sn de tuş gelirKendisi hakkında bildiklerim varda susuyorum ben listeci olsam hiç almam