- 7,726
- 7,726
- 113
akıl küpü bravo @Metings1905 hep forumdaşlarının iyiliği için burada.Kavga etmeyın 1 adım daha yap @dancy35 coşkulu kalabalık herzman bulunmaz
akıl küpü bravo @Metings1905 hep forumdaşlarının iyiliği için burada.Kavga etmeyın 1 adım daha yap @dancy35 coşkulu kalabalık herzman bulunmaz
Attığı msjlar hep aynı. İstiyor kimse faydalanmasin. Sanki dusmaniz hak etmeyen diyor para cebinden çıktı sanki anlamıyorum ki bu tipleri. Konu açmazlar açan insanlara da karışırlar 🤔😁Sabahtan beri kafa açtı ne ağlak çıktı arkadaş kimse ben listedeyim şınu alma bunu alma demiyor kendisi padişah
Ben burdan kimseyi çıkartmam abi uğraşamam ara ara gidenler oldu geri geldiler ama sen verirsin kararı.
bu mesajdan sonra kendi hakkını da bana atar diye düşünüomSanata dönüş tir dünya🤣
Tekniğin güzel ama geliştirmen lazımbu mesajdan sonra kendi hakkını da bana atar diye düşünüom![]()
Kimse sığınakları terketmedi dost helalBen burdan kimseyi çıkartmam abi uğraşamam ara ara gidenler oldu geri geldiler ama sen verirsin kararı.
@dancy35 top sende dost tebrikler dost
yapacam kalpli alevli şeyler kankaTekniğin güzel ama geliştirmen lazım
Hic degismemisin ama bak yanlisdasinBen burdan kimseyi çıkartmam abi uğraşamam ara ara gidenler oldu geri geldiler ama sen verirsin kararı.
Karar sizin dost ama arada 60 sayfa fark var, gene de karar sizinBen burdan kimseyi çıkartmam abi uğraşamam ara ara gidenler oldu geri geldiler ama sen verirsin kararı.
@dancy35 top sende dost tebrikler
Bence buna ödül atmak yerine sokak kedilerine mama alalım katılanlar like yapsınHic degismemisin ama bak yanlisdasin
Burdan en babasi 8 9 kosu aktif oldu sadece yazik diyorumBen burdan kimseyi çıkartmam abi uğraşamam ara ara gidenler oldu geri geldiler ama sen verirsin kararı.
@dancy35 top sende dost tebrikler
sende bir liste yap, sende dursun ama burada paylaşma.Hic degismemisin ama bak yanlisdasin
Ben şahsen gitmedim ama gidenlerede niye gittin diyemeyiz. 3-4 saat oldu rol başlayalı, herkesin işi gücü vardır, yemek yiyeni, v.s bunun için liste olduğu gibi olmalıBen burdan kimseyi çıkartmam abi uğraşamam ara ara gidenler oldu geri geldiler ama sen verirsin kararı.
Yapma yanarızBence buna ödül atmak yerine sokak kedilerine mama alalım katılanlar like yapsın
Yandık zaten dostYapma yanarız
Asil senin hakkini vermek lazim won olunca yamyamlar gibi geldin geriBence buna ödül atmak yerine sokak kedilerine mama alalım katılanlar like yapsın
55 k dan biraaz fazla389 ftn nabıyor