Dost adamı bıraksanda kendi oynasa olmazmo yatarsa kupon çıkarıp vercen mi kasasını geriBol şans dost attığıma bi bak istiyorsan
Dost adamı bıraksanda kendi oynasa olmazmo yatarsa kupon çıkarıp vercen mi kasasını geriBol şans dost attığıma bi bak istiyorsan
Bol şansSon yatırımı yaptım,yatarsak bugün yeter.
Aklına yatarsa oynar ben zorla oynatmıyorum ya sonuçta belli ki tenis oynuyor takipte ediyor anlıyor yani aklına yatmazsa almazDost adamı bıraksanda kendi oynasa olmazmo yatarsa kupon çıkarıp vercen mi kasasını geri
Arkadas mac istese konuyu öyle acar hala mac diyon almiyor işte gelmese vericen mi zarari?Bol şans dost attığıma bi bak istiyorsan
70k mesaj hayırlı olsunAga sakin al bekleriz
Adam liste yaptin diye 2 el dhaa zarara girecek ouahhaToplanın son bi şarkı daha var
Arkadaş isterse cevabını kendi verir dost sen niye cevaplaşıyorsunArkadas mac istese konuyu öyle acar hala mac diyon almiyor işte gelmese vericen mi zarari?
Cevap vermemiş kaç kere sen ısrar ediyorsun diye dedim.Aklına yatarsa oynar ben zorla oynatmıyorum ya sonuçta belli ki tenis oynuyor takipte ediyor anlıyor yani aklına yatmazsa almaz
70k + trabzon70k mesaj hayırlı olsun
Oha la yeni gordüm valla puaha70k mesaj hayırlı olsun
Sen mi söyleceksin ağabeyToplanın son bi şarkı daha var
Herkes etiket atıp yoğunluk oluşturuyor görmemiş olabilir diye tekrar yazdım istemiyorsa istemiyorum diyebilir kendi dostCevap vermemiş kaç kere sen ısrar ediyorsun diye dedim.
Sen söylicen o çalacak ben gene vurucamSen mi söyleceksin ağabey
OkSon yatırımı yaptım,yatarsak bugün yeter.
La vermiyor işte bizde konudayiz ya hani goruyoz ya surekli ayni mesajlariniArkadaş isterse cevabını kendi verir dost sen niye cevaplaşıyorsun
Seni belki kâle almıyor dost orasınıda düşün bi boşver anlıcan 😀Herkes etiket atıp yoğunluk oluşturuyor görmemiş olabilir diye tekrar yazdım istemiyorsa istemiyorum diyebilir kendi dost