- 34,456
- 12,632
- 113
Bol şanslar dostÇok uzun tutmayacam. Takipçi arkadaşlara dağıtım yapacağım başarılı olursam..
Bir arkadaşımız takip ederse takipçileri,parayı da ona yollarız(tabi başarılı olursak)
Bol şanslar dostÇok uzun tutmayacam. Takipçi arkadaşlara dağıtım yapacağım başarılı olursam..
Bir arkadaşımız takip ederse takipçileri,parayı da ona yollarız(tabi başarılı olursak)
hoşgeldin dostArkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
Hoşgeldin dost başlayalım bakalımArkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
Çok uZun tutmucam diye cümleye girince başlamadan bitti sandık yaşar dostArkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
Bol şans dostÇok uzun tutmayacam. Takipçi arkadaşlara dağıtım yapacağım başarılı olursam..
Bız özür dılerız roll sahıbı sensın 😀Arkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
Bol kazançlar olsunArkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
Bol şans fighttArkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
bol şans, İlab basket tüm çeyrekler üst oğlu üstArkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
Gözümüz yollardaArkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
Başlamadan 10 sayfa oldu zatenArkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
Bol şans
@dancy35 ağzını kapa gözlerini yum TNT KATROPA üst oğlu üst.Arkadaşlar kusura bakmayın, başlıyoruz şimdi geciktim
bol şans dost