- 11,671
- 6,966
- 113
güncelleme var heralde
Son anda seçildinAbi ben surii yer var mı
Beşiktaş görmesin muhahFerhatlar ve küpekler giremez tek kural
Otobüs bıletı verın onaSon anda seçildin
Harbi ferhatın şimdi dicek ne alaka 😀Beşiktaş görmesin muhah
Etiket beşiktaşBeşiktaş görmesin muhah
Evet bi kere 43ftn ve 50ftn almıştımbeyler bişey soracam vbetin haftalıktahmin yarışına katılıyor musunuz lig bitince sıralamaya girenlere güzel nakit ödüller var
Ekli dosyayı görüntüle 732685
o haftalık kanka birde lig usulu var genel lig bitince eklenecek olanEvet bi kere 43ftn ve 50ftn almıştım
Hee katiliyom 66. Bebdebeyler bişey soracam vbetin haftalıktahmin yarışına katılıyor musunuz lig bitince sıralamaya girenlere güzel nakit ödüller var
Ekli dosyayı görüntüle 732685
Ben işte sadece süper lig tahminlerinden aldmıltımda sonra baya girmedim 1 aydıro haftalık kanka birde lig usulu var genel lig bitince eklenecek olan
ilk 60 a ödül var kanka zorlaHee katiliyom 66. Bebde
Biliyom la ama daha taaa lig bitinceilk 60 a ödül var kanka zorla
gir kanka havadan para 1.ciye 30k verio sonuncuya yani 60. 2400Ben işte sadece süper lig tahminlerinden aldmıltımda sonra baya girmedim 1 aydır
Gecen hafta 1. Oldum asilicam artik siralama kotuydu iyi oldu birazilk 60 a ödül var kanka zorla
Bakarız dost saol sıralamaya girmekte baya zor oluyor ilk maçlar önemligir kanka havadan para 1.ciye 30k verio sonuncuya yani 60. 2400
ben daha hiç haftalık sıralamaya giremedimGecen hafta 1. Oldum asilicam artik siralama kotuydu iyi oldu biraz
aynen kanka birde buna katılım için 500 tl yatırım şartı var yazıyor promolarda ama 25 tl yatırınca bile katılabilionBakarız dost saol sıralamaya girmekte baya zor oluyor ilk maçlar önemli
Benimde ilk oldu la buderbi haftasi degil digeri bu hafta kotuydu bayaben daha hiç haftalık sıralamaya giremedim