- 31,261
- 28,837
- 113
15-15
Haklı@Valenciennes listeskilere dikkat cigu takip etmiyor sonra gelip hal isterler
Şaka maka ben bir ara yanlislik la aldim izledim adamlar tehlikeli alana zaten gecemiyor hafif bir gecer gibi oluyorlar hemen faul topun pesinden halisahadaki gibi 5 kisi oluyor hep puahhaArjantin ligi gündüz olsa burda olmazdı zaten kaleye şut çekilmeyen maçı oturur 90 dakka izlerdi
Duş alıyor şuanBu gelirse liste güncellenir @Metings1905 listede kendini gördüğünden beri mesajı yok
Seni iki kere yazarım yinede onları yazmam kadim dost@Valenciennes listeskilere dikkat cigu takip etmiyor sonra gelip hal isterler
Anlayamazsınız o zevki, efsane sert top oynuyor adamlar kemik sesi geliyoŞaka maka ben bir ara yanlislik la aldim izledim adamlar tehlikeli alana zaten gecemiyor hafif bir gecer gibi oluyorlar hemen faul topun pesinden halisahadaki gibi 5 kisi oluyor hep puahha
Aga şu liste tartismasina hic girmeyin la bir gelsin yav@Valenciennes listeskilere dikkat cigu takip etmiyor sonra gelip hal isterler
AdamsinSeni iki kere yazarım yinede onları yazmam kadim dost
OkAga şu liste tartismasina hic girmeyin la bir gelsin yav
La hocam adamlar topu bomba sanıyorlar yemin ederim. Ayağına gelen herhangi bi yere dikiyor topu havadan puhahahaŞaka maka ben bir ara yanlislik la aldim izledim adamlar tehlikeli alana zaten gecemiyor hafif bir gecer gibi oluyorlar hemen faul topun pesinden halisahadaki gibi 5 kisi oluyor hep puahha