Yemek yiyemedik daha:+Millet yemek yiyorum diye diğer rolle kayıyıt bak işini iyi yap listeci
Yemek yiyemedik daha:+Millet yemek yiyorum diye diğer rolle kayıyıt bak işini iyi yap listeci
Yemek yiyodum dedim kendim hazirla kendim yedim uzun sürdü birazSen yan rolle gittin mi
Hahahaha en azından kafa var sende 🤣Şu sigara markasımıdır nedir boş muhabbete tutuyor listeciyi raporladım
Oooo birader sen bize cevap veriyo muydunHangi ayazı
Senin eline mi düştüler geçmiş olsun cümlesine selfie iste hepsindenDüz 10 kişiye düşürürüm
Bilader sen niye her şeyime atlıyon böyle üstüne niye alındınHahahaha en azından kafa var sende 🤣
E p zaman neden alınıyon 🤣Yemek yiyodum dedim kendim hazirla kendim yedim uzun sürdü biraz
harbi doğru diyi ağamLa her fırsatta roll açıyoruz bizi belesci forumdan gecinenlerle karistirdiniz herhalde 🫣
Laf atıyon ne bilimE p zaman neden alınıyon 🤣
Sigara markası kim var başka ismet abiBilader sen niye her şeyime atlıyon böyle üstüne niye alındın
sana rollden geçinen beleşçi akbaba leş yiyen yancı muamelesi yapan @egehandro. Genelleme yapma kardeşimLa her fırsatta roll açıyoruz bizi belesci forumdan gecinenlerle karistirdiniz herhalde 🫣
HahahahaLaf atıyon ne bilim
AradaOooo birader sen bize cevap veriyo muydun
AdamsınBenı lısteden cıkarın
BoydanSenin eline mi düştüler geçmiş olsun cümlesine selfie iste hepsinden
Ben fakir sigarası demedimSigara markası kim var başka ismet abi
YapmaBenı lısteden cıkarın