- 12,530
- 5,046
- 113
Ben var yok gibiyim konuda ben ne ara konuya dahil oldum kral 😂😂😂
Ben var yok gibiyim konuda ben ne ara konuya dahil oldum kral 😂😂😂
Konu kilit metinim uzatma puahha
Soy isimlerimiz aynı@keskin4455 dayı ne alaka
AdamsınHak istemiyorum zevkıne dagıtcam
Bende takılıyom 🤣takılıyo la o bu mevzulardan dili çokk yanmış @butragueno 'nun etliye sütlüye karışmaz kfdvsfsd
Görmüyonmu dost kan çıkardılar allahtan yan yana değiller Arınma gecesi yaşanırdı yoksaKnk boşver Allah için bı kişi eksik fazla ne olacak Allah için boldugunje gibi başı 20 TL yapıyor ne olacak sanki boşver gitsin nasiplensin birileri
ÖyleyimdirAdamsın
Yeminle gün geçtikçe böyle şeyleri gördükçe utaniyorum cidden ne güzel insanlarsiniz ne gerek var bu tantanaya görmezden gel geç ya ne olacak sanki15 TL'ye adam vuran var forumda @Fterim1905 mesela
Puahahha ulanBiraz önceki roll de ne demiştin 🤣
Ya sal gitsin kalp kırmayın bende az önce 10 20 eksik attım biri 300 aldı biri 260 270 ne olacak kıyamet değil yaGörmüyonmu dost kan çıkardılar allahtan yan yana değiller Arınma gecesi yaşanırdı yoksa
Hangısı güzel insan bunların deme öle puahahhaYeminle gün geçtikçe böyle şeyleri gördükçe utaniyorum cidden ne güzel insanlarsiniz ne gerek var bu tantanaya görmezden gel geç ya ne olacak sanki
Ben iyi niyetle bakarım kötüyü yersem kötü bakarım ama konuyu uzatmanın mantığı yokki kral boşver gitsin yaniHangısı güzel insan bunların deme öle puahahha
Pazarı yaptım bile dostum ortalıği karıştırmaya çalışıyorum greyfurt yiyerek@ferdikadıoğlu hesapladın mı pazar paran çıktı 2 günde
Ferdi 3 gündür pazar parası adı altında 1 kamyon para topladı banka risk birimi hesabını askıya alıcak neredeyse gelen paralardan. Daha çıkmadımı bu pazar parası@ferdikadıoğlu hesapladın mı pazar paran çıktı 2 günde
Benim hocam yapmaz15 TL'ye adam vuran var forumda @Fterim1905 mesela
Arabistanda su püskürtüyorlar hocanaBenim hocam yapmaz
Rabbim bana nasip ettiAllahım yok et burayı allahım müslümanlıkla şereflendir herkesi.