- 11,671
- 6,966
- 113
Benim babam tabanca oyunlarını oynatmadı televizyon ekranı patlar diye🤣🤣Ahahahha sabah 6 da uyanırdık babam müsade etmezdi televizyonun tüpü biter diyordu zuhahhahah
Benim babam tabanca oyunlarını oynatmadı televizyon ekranı patlar diye🤣🤣Ahahahha sabah 6 da uyanırdık babam müsade etmezdi televizyonun tüpü biter diyordu zuhahhahah
Prim kasmaBen gizli bir hazineydim. Bilinmek, tanınmak istedim, bundan dolayı da Beni tanımaları, gizli güzellik ve mükemmelliğimi bilmeleri için varlıkları yarattım.
SkskksskskjsjsjsjsjsBenim babam tabanca oyunlarını oynatmadı televizyon ekranı patlar diye🤣🤣
@MrlbraListe,dağıtım yapmak isteyen baştan yazsın arkadaşlar. Daha sonra uğraşmayalım.
Rasgele birisini seçeceğim. Talip olmak isteyen alıntılasın bu mesajı
YapabilirimListe,dağıtım yapmak isteyen baştan yazsın arkadaşlar. Daha sonra uğraşmayalım.
Bu hadis allaha ait şirt koştun allah tez zamanda belanı vericek puahahPrim kasma
Ben yapacağım dedik ya kanjaListe,dağıtım yapmak isteyen baştan yazsın arkadaşlar. Daha sonra uğraşmayalım.
Olurum uygun görürsenListe,dağıtım yapmak isteyen baştan yazsın arkadaşlar. Daha sonra uğraşmayalım.