- 6,798
- 5,496
- 113
inşallah iyi gidersedurursa bu rol başarılı olur o zaman escobar reis😂
inşallah iyi gidersedurursa bu rol başarılı olur o zaman escobar reis😂
Ne kadar hayırlı şeyler bak hiç risk yok tertemiz.Ne mft imiş bea. 24 dk oldu parayı yollayali
cok uzun sürüyor ben bi kere para çektim 45 dakika falan sürmüştüNe mft imiş bea. 24 dk oldu parayı yollayali
normalde ne kadar sürede oluyorYok ya hiçbişi
acayim bende alternatif ccogaltalimYok ya hiçbişi
guzel sinerji verekte wonlatak kanksinşallah iyi giderse
10-15 arasınormalde kax dakikada oluyor ki bu mft
bu güzel seye isaret olsunda wonlayalim bari aga10-15 arası
böyle mi sinerji veriyoduk.. 😨guzel sinerji verekte wonlatak kanks
what dedin kanksBen kendimi kupona bekliyorum 😂
mftye yansıtta hesaba aktarsinlar😂böyle mi sinerji veriyoduk.. 😨
![]()
Kuponu bekliyorum kanka totemi 😂what dedin kanks
double double won gelsin gelince ama ilk hedef mft😂Kuponu bekliyorum kanka totemi 😂
Ben siteye dedim ilgileniyorlar simdjdouble double won gelsin gelince ama ilk hedef mft😂
Mft ilk malafat anladım Rabbim affetsin..double double won gelsin gelince ama ilk hedef mft😂
Param yokken sıkışık zamanımda beni çok zor duruma sokmuştunuz. Aylar sonra elime biraz para geçince kazanç sağlayınca paramı geri göndermişsiniz ama o zamanda paraya ihtiyacım yoktu keşke yollamasaydınız. Benim için söz senettir lütfen bundan sonra başkalarına yazarken "kesin, hemen atıcam söz" gibi ifadeler kullanmayın belki de o insan son parasını güvenip size atıyodur. Geçmişin telafisi olmaz şimdi çıkarıp 1000 tl gönderseniz bile o an ki mağduriyetimi gideremezsiniz. Biraz fazla uzattım, geri attığınız için teşekkür ederim hayatınızda başarılar..❣❣❣dost
nasilsin aga aramiz nasil![]()
hangi siteye atiyosun aga @dancy35Ben siteye dedim ilgileniyorlar simdj