http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 | Kasa 1.5 / Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,723
15,588
113
sukur yaaa 3-1 bu kadar rahat alabilyosun neden sacmaliyon bağyannnnnnn😡

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,723
15,588
113
kirilma anina geldik beyler saglam sinerji bu oyunu kirmamiz lazim hadi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,950
89,165
113
Sıkıntı yok bekleriz :) Truyu 38centten aldım şuanda 45 cent. İlerde artarsa diye tutuyoruz elde ya tutarsa diye. Bu işin garantisi yok olur veya olmaz diye kimse kesin konuşmasın bence :)
gorunen koy kılavuz ıstemez orhun zor yani hele lit cok zor burdan 5 6x ben sana ımkansıza yakın dıyorum ınsallah olur ben altından gırıp ustunden cıktım hepdının bakma kumar zaafımız var hemen pc edıyoruz parayı lit daha 10 u kıramadı 15 olck orda gıt gel 20yı kırmak cok zor falan fılan yolun acık olsun kısmet meselesi

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
gorunen koy kılavuz ıstemez orhun zor yani hele lit cok zor burdan 5 6x ben sana ımkansıza yakın dıyorum ınsallah olur ben altından gırıp ustunden cıktım hepdının bakma kumar zaafımız var hemen pc edıyoruz parayı lit daha 10 u kıramadı 15 olck orda gıt gel 20yı kırmak cok zor falan fılan yolun acık olsun kısmet meselesi
Öyle dost ama bunlarla birlikte 1 2 tane daha var uzun vadeli, bunlar tadımlık. Genelde al sattayım zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...