- 42,718
- 12,609
- 113
Kırdık 3-1
belli olmazyattık donmez
gorunen koy kılavuz ıstemez orhun zor yani hele lit cok zor burdan 5 6x ben sana ımkansıza yakın dıyorum ınsallah olur ben altından gırıp ustunden cıktım hepdının bakma kumar zaafımız var hemen pc edıyoruz parayı lit daha 10 u kıramadı 15 olck orda gıt gel 20yı kırmak cok zor falan fılan yolun acık olsun kısmet meselesiSıkıntı yok beklerizTruyu 38centten aldım şuanda 45 cent. İlerde artarsa diye tutuyoruz elde ya tutarsa diye. Bu işin garantisi yok olur veya olmaz diye kimse kesin konuşmasın bence
![]()
Hey maşallahAllahtan slot denen bisi icat etmişler
Ekli dosyayı görüntüle 134649
MaasallahAllahtan slot denen bisi icat etmişler
adamsin lan valla bir nebzede olsa icimiz rahatladi tebriklerAllahtan slot denen bisi icat etmişler
🧿Allahtan slot denen bisi icat etmişler
Öyle dost ama bunlarla birlikte 1 2 tane daha var uzun vadeli, bunlar tadımlık. Genelde al sattayım zatengorunen koy kılavuz ıstemez orhun zor yani hele lit cok zor burdan 5 6x ben sana ımkansıza yakın dıyorum ınsallah olur ben altından gırıp ustunden cıktım hepdının bakma kumar zaafımız var hemen pc edıyoruz parayı lit daha 10 u kıramadı 15 olck orda gıt gel 20yı kırmak cok zor falan fılan yolun acık olsun kısmet meselesi