Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Dallas - Charlothe

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
Ya sabır 🤣🤣
Git sende uefaya şikayet dilekçe yaz belki seni dinlerler.
Yani bu ülkede karadeniz de Fenerbahcenin otobüsü kurşunlandı otobüs fren yapmasa denize uçuyordu. Bunları dile getirmiyorsunuz gidiyorsunuz holigan yorumlar yapiyosunuz. Keşke o otobüs uçurumdan düşseydi de rahatlasaydınız. Valla yazık ya.
yaw yatacakken geri çeviriyorsun insanı :D holigan yorum yapmak nedir Allah aşkına. ben mi kurşunladım otobüsü de holigan oluyorum. şike ile otobüs kurşunlama arasındaki bağlantıyı nasıl kurdun. ben ne diyorum sen ne diyorsun. neyse sen fanatizm boyutunda bakıyorsun olaylara. ben daha yazmayacağım. farklı yerlere gidiyor konu. iyi geceler sana.

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Ya sabır 🤣🤣
Git sende uefaya şikayet dilekçe yaz belki seni dinlerler.
Yani bu ülkede karadeniz de Fenerbahcenin otobüsü kurşunlandı otobüs fren yapmasa denize uçuyordu. Bunları dile getirmiyorsunuz gidiyorsunuz holigan yorumlar yapiyosunuz. Keşke o otobüs uçurumdan düşseydi de rahatlasaydınız. Valla yazık ya.
Aynen aynen sen git pendik'e yenil top oynama sonra gel kendi futbolcunu tekme tokat dow sizde hala rüştü'nun ahi war kardeşim cok dövdüler adami :):)

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Aynen aynen sen git pendik'e yenil top oynama sonra gel kendi futbolcunu tekme tokat dow sizde hala rüştü'nun ahi war kardeşim cok dövdüler adami :):)
Pendik ne alaka ya yani ne alaka anlamadım trabzonun yenilgilerini cikarsam acabaa neler cikar. Ben ne diyom sen ne diyon 🤣🤣 ama yorumuna bi yanit verim. Sizde hakemlere saldırıp tekme tokat dalın 🤣 sonra sahaya kale direği felan atın 🤣🤣

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Pendik ne alaka ya yani ne alaka anlamadım trabzonun yenilgilerini cikarsam acabaa neler cikar. Ben ne diyom sen ne diyon 🤣🤣 ama yorumuna bi yanit verim. Sizde hakemlere saldırıp tekme tokat dalın 🤣 sonra sahaya kale direği felan atın 🤣🤣
kardesim maglubiyetden değil kendi futbolcunuzu döwmekten bahsetmiştim :) yoksa wardır stad sokup yakıp mac ertelettiğimizx ): ts 0 - 5 bjk ):

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
kardesim maglubiyetden değil kendi futbolcunuzu döwmekten bahsetmiştim :) yoksa wardır stad sokup yakıp mac ertelettiğimizx ): ts 0 - 5 bjk ):
stad söküp yakmak mı :D o da bi hüner sayılmaz bunun yanında :D