Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Dallas - Charlothe

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
eski defterli açarsak bunlardan bende çok var. buca mı istiyorsun örnek olarak. al:D ilk yarı golleri atan çocuk ne hikmetse ikinci yarı başlarken oyundan alınıyor :D
Tertemizz maç gollere bak oyuna bak ruha bak ne şüphe var bu maçta ya adam oyundan niye çıkarılmış mış. Ronaldo mu yani adam. O macı mı alacaktı allah için yapma 15 yaşında çocuğa izlet bu maçta birşey bulamaz.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
Tertemizz maç gollere bak oyuna bak ruha bak ne şüphe var bu maçta ya adam oyundan niye çıkarılmış mış. Ronaldo mu yani adam. O macı mı alacaktı allah için yapma 15 yaşında çocuğa izlet bu maçta birşey bulamaz.
kanka şike olmaya bilir takılıyorum sana yaw :D ama 2 gol 1 asist yapmış adam ne olursa olsun çıkmamalı bence oyundan. dk 66 da çıkmış maç 3-3ken.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
kanka şike olmaya bilir takılıyorum sana yaw :D ama 2 gol 1 asist yapmış adam ne olursa olsun çıkmamalı bence oyundan. dk 66 da çıkmış maç 3-3ken.
Yav allah için mesut özil 6 ay yedek bıraktık. Bu devirde messi oyundan çıkarılıyor. Pelkas futbolu unutturdukk.
Milli takımın yildizini Kenan Goat Karaman yaptık. Böyle bir bakış açısı olur mu🤣🤣

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
@KARTALizma gizli bir Trabzonludur :)
@Kaneko55 kanka yeni bir taraftar kazandınız :)
ne alaka yaw ben Beşiktaş'lıyım başka takıma gerek yok :D. ben tüm takımların şike yaptığını savunuyorum. işin içinde para var. iddaa bültenine giren tüm takımlar her türlü şikeyi yapıyor. zamanında gs başkanı bile açıklamadı mı biz malatyaspor oyuncularına araba verdik diye. paranın olduğu her yerde düzen böyle işler. sen kabul etmeye bilirsin. ama benim düşüncem bu yönde.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
Yav allah için mesut özil 6 ay yedek bıraktık. Bu devirde messi oyundan çıkarılıyor. Pelkas futbolu unutturdukk.
Milli takımın yildizini Kenan Goat Karaman yaptık. Böyle bir bakış açısı olur mu🤣🤣
mesutun posasını yollamışlar Türkiye'ye bırakacaksın tabi yedek :D

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
ne alaka yaw ben Beşiktaş'lıyım başka takıma gerek yok :D. ben tüm takımların şike yaptığını savunuyorum. işin içinde para var. iddaa bültenine giren tüm takımlar her türlü şikeyi yapıyor. zamanında gs başkanı bile açıklamadı mı biz malatyaspor oyuncularına araba verdik diye. paranın olduğu her yerde düzen böyle işler. sen kabul etmeye bilirsin. ama benim düşüncem bu yönde.
Sende Fenerbahçe kompleksi var kanka geç bunları doğruya doğru :)
Bak normaldir ha birşey diyemem. Ama doğru bu :)
Fener - Trabzon oynar herkes Trabzonu tutar.
Fener - Gs oynar herkes Gs tutar
Fener - beşiktaş jimnastik kulübü oynar
Herkes beşiktaş jimnastik kulübünü tutar.
Fenerliler sadece kendi takımını tutar bu bir gerçek :)

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
Sende Fenerbahçe kompleksi var kanka geç bunları doğruya doğru :)
Bak normaldir ha birşey diyemem. Ama doğru bu :)
Fener - Trabzon oynar herkes Trabzonu tutar.
Fener - Gs oynar herkes Gs tutar
Fener - beşiktaş jimnastik kulübü oynar
Herkes beşiktaş jimnastik kulübünü tutar.
Fenerliler sadece kendi takımını tutar bu bir gerçek :)
hahaha sesli güldüm kompleks bende mi sende mi var kanka yapma Allah aşkına. tüm takımları büyük yazıpta BEŞİKTAŞ'ı küçük yazınca kompleks kimde göstermiş oluyorsun :D

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
yedek neden bıraktınız o zaman :D
Ben mi bıraktım. taraftar mı bıraktı. Salak saçma hocaları getirirsen böyle olur. Şimdi nasıl oynatıyor. Mesut nasıl sahada cevap veriyor. Yani ben orda demek istedim ki ne oyuncular oyundan çıkarılıyor. Kim ipler bucalı musayı o kim la

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
Ben mi bıraktım. taraftar mı bıraktı. Salak saçma hocaları getirirsen böyle olur. Şimdi nasıl oynatıyor. Mesut nasıl sahada cevap veriyor. Yani ben orda demek istedim ki ne oyuncular oyundan çıkarılıyor. Kim ipler bucalı musayı o kim la
geçen sene geldiğinde mesut eli belinde dolaşıyordu yarım saat oynadıktan sonra. bu sene başında iyi girdi oynattı adam baktı ondan sonra yine düştü o da kızağı çekti. ayrıca hocayı getirende Ali Koç. o da fbnin sorunu benim değil :D

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
Yok onu sana gıcıklığına yapıyorum :)
iyi halt ediyorsun :D benim fb takındım yada kompleksim yok. sen dediğimi fener diyorum sadece gibi yorumlayıp üzerine alıyorsun. ben diyorum ki Türkiye'de bu haltları yemeyen yok. biz taraftarlar anca çene çalarız.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
geçen sene geldiğinde mesut eli belinde dolaşıyordu yarım saat oynadıktan sonra. bu sene başında iyi girdi oynattı adam baktı ondan sonra yine düştü o da kızağı çekti. ayrıca hocayı getirende Ali Koç. o da fbnin sorunu benim değil :D
Bu sene 6 gol 2 asist.
Ve oyunu fiziği şuan tamamen iyi durumda

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
iyi halt ediyorsun :D benim fb takındım yada kompleksim yok. sen dediğimi fener diyorum sadece gibi yorumlayıp üzerine alıyorsun. ben diyorum ki Türkiye'de bu haltları yemeyen yok. biz taraftarlar anca çene çalarız.
Sen öyle düşün ama 30 milyon Fenerli öyle demiyor.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,934
4,888
113
neyse ben kaçar yarın iş var. cümleten iyi geceler.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
objektif bakamıyorlar demek ki:D
objektif bakamıyorlar demek ki:D
Ya sabır 🤣🤣
Git sende uefaya şikayet dilekçe yaz belki seni dinlerler.
Yani bu ülkede karadeniz de Fenerbahcenin otobüsü kurşunlandı otobüs fren yapmasa denize uçuyordu. Bunları dile getirmiyorsunuz gidiyorsunuz holigan yorumlar yapiyosunuz. Keşke o otobüs uçurumdan düşseydi de rahatlasaydınız. Valla yazık ya.