- 7,934
- 4,888
- 113
neleri yanımıza aldık yine olmadıCHARLOTHE HORNETS i karşınıza alırsanız kuponlarınız sadece lose olur![]()
neleri yanımıza aldık yine olmadıCHARLOTHE HORNETS i karşınıza alırsanız kuponlarınız sadece lose olur![]()
De gett sana ne zaman Charlothe maçı versem hep gelirneleri yanımıza aldık yine olmadı![]()
param olunca vermiyorsun kiDe gett sana ne zaman Charlothe maçı versem hep gelir![]()
aynı benBiz parayı seviyoruz![]()
Trabzonsporun maçımı wardi bugün 🤔🤔aynı benbugün mesela para olsaydı ligin en iyi takımına! karşı antepe vericektim
![]()
yok antalyayı kastetmiştimTrabzonsporun maçımı wardi bugün 🤔🤔
Pazar günü de ligin en küçük takımı beşiktaşa bas bakalım paralarıaynı benbugün mesela para olsaydı ligin en iyi takımına! karşı antepe vericektim
![]()
Pazar günü de ligin en küçük takımı beşiktaşa bas bakalım paraları![]()
Beşiktaş'ta iste 6 hafta sonra galip gelmis 😁😁yok antalyayı kastetmiştimhaha
Beşiktaş 1 maç kazandı yaTrabzonsporun maçımı wardi bugün 🤔🤔
yaw biz sevinmek için sevmedik ki. amatöre de düşse sevdamız bitmez rahat olunBeşiktaş'ta iste 6 hafta sonra galip gelmis 😁😁
Cidden beşiktaşı Fenerle bir mi tutuyorsunsen kaç yaşında en son şampiyonluk gördün küçük diyorsun ya o yaşlarda kalmışsın kanka
![]()
Pazar günü de ligin en küçük takımı beşiktaşa bas bakalım paraları![]()
sen soruma cevap ver fb şike davasından sonra kaç kere şampiyon oldu kankaCidden beşiktaşı Fenerle bir mi tutuyorsunhicbir alanda üstünlüğünüz yok yapma
Pardon Hentbol da iyisiniz ehehehe![]()
Buda Trabzon'dan alinti biz bunu 30 yıldır diyoruzda kimse inanmıyor pehhh😁😁yaw biz sevinmek için sevmedik ki. amatöre de düşse sevdamız bitmez rahat olun![]()
ayrıca feneri Beşiktaş ile bir tutuyorum artık kader ortağıyız sizin sıfır çektiğinizi gördük biz de çıtayı sizin yanınıza çektikCidden beşiktaşı Fenerle bir mi tutuyorsunhicbir alanda üstünlüğünüz yok yapma
Pardon Hentbol da iyisiniz ehehehe![]()
o konuda hiç kimse elinize dökemez kankaBuda Trabzon'dan alinti biz bunu 30 yıldır diyoruzda kimse inanmıyor pehhh😁😁