- 2,241
- 1,343
- 113
Ama Bilinki Tek Eksik Ne
Şansın bol olsun reisDaha çok kupon varda en yakını bu dost. Geçen 11 oran yakaladım. Mesela bu maçın ilk set sonunda maç sonucu 1 oranı 16 idi... Set mi maç sonucu mu diye düşünürken sete bastım garanti olsun diye 🤷🏽♂️
Eyvallah kral 👑Şansın bol olsun reis
Nedir reis😀Ama Bilinki Tek Eksik Ne
Bu hafta Altay Rize Kazımpaşa ve Karagümrüge bas geç 😎 ister 3 lü ister 4 lü sana kalmış 🤷🏽♂️Güzel Bir Hafta Sonu Kuponu Yapmak Lazim 4 Maç Kombine 500 Misli
Fixten Dewam O Zaman KivrePapara işlem limiti dolmuş gelen bakiyelerden para kesmeye başlamış 🤬🤬 1750 de 56 lira nedir bari 50 sini al mmk
MecburFixten Dewam O Zaman Kivre
Ya İşte Ama Bi Eksiklik War Kivre Onuda Sen Bul Hadi 😁Bu hafta Altay Rize Kazımpaşa ve Karagümrüge bas geç 😎 ister 3 lü ister 4 lü sana kalmış 🤷🏽♂️
Ya duş almıyorsun yada ana sermaye ortada yok 🤣Ya İşte Ama Bi Eksiklik War Kivre Onuda Sen Bul Hadi 😁
Olmuyor Dost Ben Öyle Sürekli Oynayan Biri Değilim Ama Evde Kalınca Sürekli Oynuyorum Buda Bize Çok Zarar Veriyor Gelir Olmadan Gidince Sorun OluyorYa duş almıyorsun yada ana sermaye ortada yok 🤣
EvetAllah sonumuzu hayır etsin reis basketmi oynuyorsun iyice umudumu kaybettim
Gelir olmadan çok küçük bir meblağnın bile gitmesi üzer insanı. İnşallah bir gün hep gelir ve çok gelir 🤲🏼☺Olmuyor Dost Ben Öyle Sürekli Oynayan Biri Değilim Ama Evde Kalınca Sürekli Oynuyorum Buda Bize Çok Zarar Veriyor Gelir Olmadan Gidince Sorun Oluyor
Rastgele reis
İnşallah Dost İnşallahGelir olmadan çok küçük bir meblağnın bile gitmesi üzer insanı. İnşallah bir gün hep gelir ve çok gelir 🤲🏼☺
Ben de bu konuda iddaaliyimdir kaçırmam yüksek oranlarıBu tenis işinde kendime fazlası ile güveniyorum. Çünkü şikenin olabilecegi en muazzam spor dalı olarak görüyorum. İmkansız yok 😌😎
Daha iyi oran yakalayan var ise teniste gerçekten görmek isterim
Tertemiz 😂 güzel oran dostmasa tesini var yakın oran 😀
Ekli dosyayı görüntüle 229938
Bu oranı geçmem lazım acilen 🤣Ben de bu konuda iddaaliyimdir kaçırmam yüksek oranları
Yeter Bu Kazadar Kazanma Dedin mi Kanka 😁Bu oranı geçmem lazım acilen 🤣